Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Det bästa och det värdefullaste jag har på mig själv är mitt hår, approved jag älskar mitt hår … eller jag gjorde.

För några veckor sedan bestämde jag mig för att boka tid hos frissan, and den 21 februari skulle jag få komma. En klasskompis till mig sa att den äldre kvinnan på frisörsalongen var jättedålig och att jag inte skulle klippa mig hos henne. När jag väl kom dit såg jag att jag fick den äldre kvinnan, typiskt. Jag tog med mig en bild på Elin Kling, jag älskar hennes lugg och jag sa att jag ville ha en likadan. Jag ville att hon skulle klippa tre centimeter på längden och att jag ville ha uppklippt på självaste håret, så att jag skulle få volym. Hon började med att tvätta mitt hår, och sedan kamma igenom det. Sen var det dags för klippning, äntligen. Jag såg framför mig hur fin jag skulle bli och hur mycket jag skulle få mixtra med mitt hår och vara mallig. Jag hade bastämt mig för att färga och göra slingor i håret till våren hos frissan och det skulle bli så fint.

Nu har jag en ny frisyr och det är första gången jag verkligen hatar mitt hår. Jag hatar mitt hår, jag hatar mitt hår, JAG HATAR MITT HÅR. Nu ska jag förklara hur min frisyr ser ut på ett enkelt sätt, om jag kan. Tänk er Richie Sambora i Bon Jovi på 80-talet. Hon klippte av översta håret, lika kort som min lugg som i övrigt ser förjävlig ut. Jag har jättelite hår nertill och hur stort som helst överst. Jag kan inte längre göra slingor i mitt hår, allt är förstört. Mitt älskade hår som jag nu hatar. Frisören är ingen kvinna för mig längre, hon är en jävla kärring som jag verkligen avskyr till 110 procent.

Jag är inte den personen som säger ”stopp” eller ”nu räcker det”. Jag sitter där på stolen tyst för mig själv och tänker; Nej inget mer, snälla. Låt mig få ha kvar mitt hår.

När jag var liten hade jag långt, tjockt och jättefint hår. Alla älskade mitt tjocka hår, och även jag själv. På lågstadiet fick jag idén att jag skulle klippa håret kort, den frisyren är den fulaste jag haft. I många år har jag försökt få mitt hår lika vackert som när jag var liten, nu får jag börja om igen. Det här kommer att ta år innan jag får mitt barndomshår. Men jag ger inte upp, jag ska ha tillbaka mitt långa hår.

En sak är säker, jag litar inte på frisörer längre och nu får min syrra ta hand om klippningen i fortsättningen. Och skulle jag få fnatt och få för mig att jag skulle gå till en frissa så måste jag börja säga ifrån, för så här kan man ju bara inte se ut. Jag får fixa page om några månader eller nästa år, det är räddningen som gör att jag kommer bli nöjd med mitt hår.

© Maria Strömqvist
Den 14 februari är det Alla Hjärtans Dag, sales längtar jag? Nej. Jag har firat Alla Hjärtans Dag två gånger med mitt ex.

Första gången tyckte jag att det var superskoj. Tyvärr hade jag lite i plånboken men jag gjorde mitt bästa. Jag fick jättefina blommor, what is ed underkläder och hårspännen (som jag aldrig har använt). Förra året var det dags igen. Jag hade köpt ett jättestort kort och skrivit inuti.

Jag tvingade mamma att skriva eftersom jag hatar min skrivstil. Och bra blev det, sale jag blev jättenöjd. Minns inte vad jag hade köpt mer, men glad blev han i alla fall. Tyvärr misslyckades han med sin present till mig. Han hade köpt underkläder till mig, en röd bh och en röd trosa. När jag tog upp trosan såg jag att han hade köpt en storlek för stor. Att få en storlek för stor av sin pojkvän, det är något jag verkligen inte gillar.

Jag: – Den är för stor, jag har inte den här storleken.
Han: – Men testa och se. Jag vill så gärna se dig i den.
– Men jag kan ju inte lämna tillbaka den om jag testar den.
– Men snälla, för min skull?!

Jag var ju tvungen att testa både trosan och bh:n. Testade bh:n, storleken var i och försig rätt, men den passade ändå inte. Jag fick panik.
– NEEEEEEEEEEJ!!! JAG HAR GÅTT UPP I VIKT!!!!!

Jag testade trosorna och det var katastrof. De var bara inte fula, de satt förbaskat fult, ovanför naveln. Det värsta var att han ville se mig i det där. No way! Nu ligger Bh:n i min byrålåda hemma hos föräldrarna och trosorna gav jag till syrran. Som tur var fick jag chokladpraliner, hade jag inte fått det så vet jag inte vad jag hade gjort.

Men i år kommer jag i alla fall att fira här på skolan, och det stör mig inte ett dugg. Jag tycker inte att det är roligt med Alla Hjärtans Dag. Det enda jag vill ha är en alla hjärtans dag låda med geléhjärtan i av pappa, som jag brukade få innan jag började gymnasiet.Egentligen borde singlarna få en sån här dag. Varför får vi inte det?

Jag tänker i alla fall fira med att kolla på några avsnitt av ”Sex and the city” och ett glas rött. Det kommer att bli en utmärkt Alla Hjärtans Dag för mig.

Maria StrömqvistHurra för alla singlar på Alla Hjärtans Dag!

© Maria Strömqvist

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-22 klockan 16:27. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter