Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Har det gått för långt då man ringer till hans jobb för att fråga om han är där? Vad skulle jag göra? Han svarade inte på mitt SMS då jag frågade när han slutar sitt jobbpass. Shit, buy more about capsule jag tror jag håller på att bli en ”psycho bitch”. Vill inte få honom att bli rädd för mig, illness men jag känner att jag måste träffa honom. Han kanske inte vill träffa mig? Jag vill ju som sagt inte skrämma iväg honom utan behålla honom som min vän. Det enda rätta just nu vet jag är att egentligen inte träffas på ett tag tills jag kommit ut ur min bubbla. Men jag kanske inte kan komma ut ur min bubbla om jag inte får träffa honom?

Innerst inne vet jag att jag bara skadar mig själv och vår kompisrelation genom att dyka upp på hans jobb utan att han vet något.
Hur som helst ringde jag dit och frågade om han var där. Hon som svarade sa att han börjar jobba klockan kvart över två, dosage så jag vet inte riktigt hur jag ska göra nu, om jag ska ringa dit efter några timmar han börjat jobba. Oftast jobbar han till stängning när han börjar så sent, men ibland en timme innan. Men ja, jag kommer ringa dit och förvarna honom om han inte svarar på mitt sms.

Man brukar säga att ”man gör dumma saker när man är kär.” Ja, jag är kär men är det verkligen så himla dumt att dyka upp på hans jobb efter stängningstid? Jag är en äventyrlig och spontan person så jag kan inte låta bli.
Vad är syftet med att träffa honom en kort stund idag? Jag vet egentligen inte, vill bara se honom, krama honom och höra hans röst. Se hur han mår. Jag vill faktiskt att han också ska må bra! Jag vet, jag borde egentligen inte träffa honom idag när vi ändå har planerat in en fika nästa vecka, men det kan vi ju göra ändå. Jag vill ju träffa honom så mycket som möjligt.

Nu cirka två timmar efter att jag hade skickat sms:et fick jag svar. Han svarade att han slutade vid stängning och att han måste hem direkt då han har morgonpasset dagen efter. Vilket betyder att han måste vakna halv fem. Då började allt kännas så fel att träffa honom, men jag frågade tillbaka om jag bara kunde få prata med honom en kvart för att se hur han mår, dels för att jag vill att han ska veta hur sårad jag fortfarande är och inte riktigt kommit till ”acceptera” biten än.
Jag tror helt ärligt att jag inte kommer kunna hålla undan tårarna. Vi får se hur det går i kväll. Jag behöver i alla fall inte dyka om som en ”psycho bitch” då han vet att jag kommer stå och vänta på honom.

Jag tog tunnelbanan till hans jobb och ställde mig vid parkeringen och väntade. Efter cirka tio minuter kom han ut. Jag rökte upp min cigarett (ja, jag vet jag måste sluta ”sörjeröka” innan jag blir beroende igen) och vi satte oss i hans bil, och helt plötsligt låstes alla de saker jag ville säga till honom. Vi blev båda helt tysta och tittade på regnet som föll ned på bilens framruta.

Det var skönt att få träffa honom men ändå kändes det allt för tidigt för att hålla mitt hjärta någorlunda stabilt. Jag älskar honom så att det gör ont. Jag sa det till honom också. I det ögonblicket fick det mig att undra ”Är det fult att älska någon som snart har ett förhållande med en annan?” Jag började nästan känna mig smutsig och mina känslor för honom känns så fel. Jag vet att jag aldrig kommer att sluta älska honom, jag vill inte sluta älska honom, men jag tror att jag måste lära mig att älska honom på ett annat sätt.

Johanna Bergvall

Johanna Bergvall

Personligen är jag ingen långsint person utan tursamt nog läks jag relativt fort och kan gå vidare, men jag är fortfarande i min bubbla som vägrar att acceptera situationen och vill för allt här i världen få tillåtelse att krypa in i hans famn igen där min trygghet var. Men i kväll verkar det som att jag får gosa med den enda mannen i mitt liv, min systers katt Alfons som precis hoppade upp i min säng.

Johanna Bergvall, fristående krönikör
Martin frågar:
”Jag är en kille på 17år och träffade en tjej för tre dagar sedan, capsule vi höll på lite att pussas och sådant. Vi träffades även dagen efter och höll på lite till, men inte lika mycket som dagen innan. I går åkte hon hem med sina kompisar och vi har inte messat eller snackat sen dess. Nu vill jag fråga henne om hon vill fortfarande hålla kontakten med mig, men jag vill inte låta desperat eller puckad när jag frågar det. Hur ska jag fråga det??

Jag är lite intresserad av henne, men jag vet inte om hon är det om mig… jag vill börja smått och ta mig sakta framåt. Uppskattar alla svar som kan hjälpa : ).”

Krama Mig funderar:
Visst är kärlek någonting vackert och det verkar som att du har fått kännas vid det som kallas för förälskelse. Att ni umgåtts under en intensiv period är trevligt och att kontakta henne i efterhand visar på att du har intresse för henne. Skicka gärna något romantiskt SMS och tacka för dessa två dagar och fråga om ni kan höras vid per telefon. Fråga om ni ska ses igen och när hon kommer tillbaks nästa gång. Det sägs ibland att de bästa orden att använda i början är ”vad”, ”hur”, ”var” och andra ord som kan vara en del av en fråga – det visar på att du vill lyssna och lära henne bättre.

Lycka till med förälskelsen och kärleken! /Kram www.KramaMig.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-07-29 klockan 10:03. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter