Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Martin frågar:
”Jag är en kille på 17år och träffade en tjej för tre dagar sedan, vi höll på lite att pussas och sådant. Vi träffades även dagen efter och höll på lite till, men inte lika mycket som dagen innan. I går åkte hon hem med sina kompisar och vi har inte messat eller snackat sen dess. Nu vill jag fråga henne om hon vill fortfarande hålla kontakten med mig, men jag vill inte låta desperat eller puckad när jag frågar det. Hur ska jag fråga det??

Jag är lite intresserad av henne, men jag vet inte om hon är det om mig… jag vill börja smått och ta mig sakta framåt. Uppskattar alla svar som kan hjälpa : ).”

Krama Mig funderar:
Visst är kärlek någonting vackert och det verkar som att du har fått kännas vid det som kallas för förälskelse. Att ni umgåtts under en intensiv period är trevligt och att kontakta henne i efterhand visar på att du har intresse för henne. Skicka gärna något romantiskt SMS och tacka för dessa två dagar och fråga om ni kan höras vid per telefon. Fråga om ni ska ses igen och när hon kommer tillbaks nästa gång. Det sägs ibland att de bästa orden att använda i början är ”vad”, ”hur”, ”var” och andra ord som kan vara en del av en fråga – det visar på att du vill lyssna och lära henne bättre.

Lycka till med förälskelsen och kärleken! /Kram www.KramaMig.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-07-29 klockan 10:03. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter