Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «Det märks i bland annat Melodifestivalen och Eurovision Song Contest
att showen har blivit allt mer viktigare och inte bara sången och texten. Mycket handlar i mångt och mycket om hur artisten eller underhållaren agerar på scenen om det finns en potential i att nå ut med ett budskap. Ofta handlar det om en passion i en fråga eller ett budskap, lyssna och se hur artisten Dima Bilan agerar på scenen, så förstår du hur viktigt det är att ha en passion – sedan behöver du inte alltid förstå ryska för att inse att showen, helheten och hur man agerar för att nå ut med ett budskap.


Föreställ dig också hur viktigt det är
för en föreläsare att kunna agera tillsammans med publiken, för att budskapet ska nå fram. Vissa har karisman att kunna få ett helt ointressant ämne till att vara ett mycket intressant ämne, tack vare föreläsaren och vice versa. Vad är viktigt för dig för att du ska tycka att en föreläsning eller en show ska bli intressant?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-03-13 klockan 08:00. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter