Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «Stand up är en underhållningsform
där en komiker använder ordet som verktyg för att sprida glädje till människor i sin omgivning. Michael Frasse Thunander är en stand up komiker som, på ett lättsamt sätt, kan skämta om vardagliga ämnen och om sådant som vi gillar att skratta åt och med. Detta kan du se i klippet och det finns många tillfällen som han kan vara med och skapa ett kärleksfullt skratt, som till exempel Alla hjärtans dag, företagsfester och bröllopsfester.


För skrattet är något som vi alla behöver
i vardagen och vid festliga högtider och det gäller att tillsammans skapa ett humant klimat där vi tillåts använda skrattet. För en arbetsplats utan skratt eller en föreläsning i skolan utan en föreläsare som har humor är nog ingenting som vi vill ha – i vart fall om vi vill ha en minnesvärd händelse.


Varför inte bjuda ut någon kompis
på en stand up middag, där ni äter en god bit och skrattar tillsammans? Med gemensamma minnen kan ni vårda er relation i en positiv anda och fördjupa denna på ett bra sätt. Beställ en Alla hjärtans dag-present och vill ni boka in Michael Frasse Thunander är ni välkomna att höra av er till kontakt@kramamig.nu, så får du mer information.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2014-01-29 klockan 07:37. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter