Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Mikaela funderar:
”Mannen jag älskar har gjort slut med mig. Han säger att han inte längre är kär i mig. Det känns som att jag ska gå sönder. Hur ska jag ta mig ur detta? Kan jag vinna honom tillbaka? Hur ska jag tänka för att kunna komma över honom?”


Krama Mig svarar:

Att kärleken svalnar i en relation är något som tyvärr kan hända, enligt statistik så skiljs cirka hälften av alla dem som gifter sig inom några år. Det som är viktigt är att du vågar ta tag i detta i nuet – har ni kunnat göra ett avslut med varandra, där ni haft ett öppenhjärtigt samtal med varandra om varför ni går skilda vägar?

Med en förståelse för dåtiden, kan du stärka dina egna känslor och funderingar i nuet och gå vidare på ett bra sätt inför framtiden. Alla bär vi på en historia och den måste vi ta tillvara på och minnas de bra stunderna, även om vi hittar en ny kärlek och en ny relation – det hör livet till och i din väg att ”komma över honom”.

Lycka till och hör gärna av dig igen om du vill berätta hur det går för dig! /Kramar www.KramaMig.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-12-08 klockan 10:36. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter