Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Att dejta är både roligt och spännande, treatment for sale du vet aldrig vem du träffar i verkliga livet. Det kan bli både misslyckad dejt som en dejt med en äkta drömprins. Här berättar några om sina dejter med sina drömprinsar. Har du varit på en dejt med en drömprins? Berätta gärna genom att använda kommentarsfältet nedan.

Maria Karlsson berättar:

Jag vaknar på morgonen pigg och glad. Fundersam över vad som händer idag. Plötsligt visar min mobil att jag har fått ett sms. Jag sträcker mig efter mobilen och läser: ”-Söta fröken fräken, det är oktober månad och en höstdag som denna vill jag mer än gärna tillbringa med dig. Klä dig varmt från topp till tå, och bege dig till Ica- affären. Där väntar jag på dig!”

Klär mig varm från topp till tå och börjar knalla till Ica-affären. Där väntar jag.. men inget händer.. Tankarna börjar säga mig, att jag blivit lurad. Helt plötsligt, så dyker en nära väninna upp och vi pratar lite. Sedan ber hon mig ta på mig en ögonbindel, för när jag minst anar det kommer beundraren och hämtar mig. Jag håller sedan i en hand, som jag tycker mig känna igen. Personen pratar inte med mig. I bilen hörs musik som jag kan känna igen såväl från ett tidigare tillfälle.

Tanken slår mig om och om igen, vem är personen egentligen?
Jag sitter tyst, och äntligen börjar personen prata med mig. Då känns rösten riktigt bekant. Bilen stannar och personen tar min hand. Det är halt på marken, de har tydligen nyss regnat. Så jag får inget direkt fotfäste. Plötsligt for jag framåt, men jag hamnar i personens famn. Då kläcker jag ur mig: ”Kan jag ta av mig ögonbindeln nu? För jag står inte ut av nyfikenhet vem du är?” Personen stryker lätt sin hand mot min kind och säger ”ja, varför inte?”

Knyter försiktigt upp ögonbindeln.
Blundar 5 sekunder innan jag öppnar ögonen. Där mitt framför mig! Där står han.. Min första ungdomsförälskelse, som jag aldrig trodde jag skulle få träffa igen. Han är sig lik och jag förstår verkligen inte att detta händer.

Han tar min hand och vi går en bit.
Där, vid en sjö, ligger en timmerstuga. Han frågar – ”Fryser du?” Jag svarar ”ja lite grann”. Vi går in.. Han tänder en brasa och vi sätter oss framför öppna spisen.

Vi börjar prata, precis som vi kände varann utan och innan. Han berättar att min nära väninna hade berättat för honom att sen den dagen vi förlorade kontakten hade jag haft tankar om honom och jag småler generat. Han säger med en något så generad röst: ”Efter alla år, har tankarna vart detsamma om dig. Äntligen tog jag mig mitt mod och bestämde mig för att söka upp dig.För jag har insett nu att du är ju min själsfrände och jag kan inte leva utan dig, trots allt vad som har hänt.”

Jag tittar djupt in i hans ögon och ler. Jag kan inte längre hålla mig och ger honom en kyss som jag väntat på att få ge efter alla dessa år. Äntligen!

Isabella

Min drömprinsberättelse är den jag lever just nu!
Jag lever ihop med världens drömprins. Han är alltid ärlig och rak och inte överdriven på något sätt. Ser bra ut är otroligt snäll men inte arrogant. I maj förlovade vi oss på en strand i Portugal. Jag önskar att alla hade en riktig karl som jag som inte bara är en dröm. Dom finns!”

Anna Ersson

Min drömprins väcker mig med en öm kyss och tar mig ut på en härlig långpromenad
i gryningen, när solen precis stiger ur horisonten och skingrar morgondiset. Promenaden avslutas med en stor, härlig frukostbuffé och mys vid brasan. Den perfekta starten på en perfekt dag!”

Karin Johansson

Mina drömmar har slagit in !!!!
För snart 3 år sedan träffade jag mannen i mitt liv och sedan den dagen har allt varit så bra. Mycket bättre än jag någonsin kunnat önska mig.Vår speciella kärlek har givit oss två helt underbara barn; Alwa och Noel 16 mån. Vi gifte oss 07-07-07 efter att min nyblivna man givit mig ett obeskrivligt vackert frieri. Jag är nog världens lyckligaste kvinna!”

Helen K

Min drömprinsberättelse har redan hänt.
Jag träffade min drömprins online och vi är nu gifta och väntar vårt andra barn. Så här gick det till: Jag visste innan vem han var för jag hade fått upp hans profil som ”perfect match”på msn dejting. Såg honom ute i vimlet då och då men tyckte att han var för dryg. Sen en kväll frågade han mig 4 gånger om jag hade hittat någon att gå hem med. Jag tyckte det var drygt värre så jag gick hem och med glimten i ögat satte jag mig framför datorn och kontaktade hans profil. Visste ju att han var tvungen att köpa svarsbiljetter för en viss summa pengar för att kunna kontakta mig. Men det gjorde han. Och sen började vi chatta online och det dröjde cirka 3½ månad och vi förlovade oss. Han är helt underbar och ”amor vincit omnia”-kärleken övervinner allt! ”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2011-08-28 klockan 06:15. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter