Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Semla på semmeldagen
Semmeldagen – eller fettisdagen som den också nämns – är en dag då vi äter semlor och är dagen innan fastan (ramadan). Den infaller antingen under februari eller mars månad och semmeldagen infaller den 21 februari 2012.


Great daysAlla hjärtans dag infaller alltid den 14 februari och du kan skapa en romantisk stämning genom att ha en kärleksfull romantisk helg både helgen innan och helgen efter. Varför inte vara förberedd och skapa en romantisk stämning och kärleksmagi? Här får du några romantiska tips för att förgylla er vardagsromantik:

  • Kärleksfulla presenter som skapar stämning
    CoolStuff.se har ett brett sortiment med kärleksfulla prylar och presenter, ambulance med inriktning på det gulliga, roliga och lite annorlunda. Här hittar du bl.a. presenter till Alla hjärtans dag, varför inte göra årets Alla hjärtans dag till det speciella i er relation?
    >>> Hitta kärleksfulla presenter på www.CoolStuff.se! <<<


Tänkvärt:

Kom i håg att ni inte behöver åka på en romantisk weekend för att få en kärleksfull stämning, det räcker ofta med att gå på ett romantiskt café eller göra en romantisk middag på hemmaplan – hur vill du vara romantisk?
Årets Alla hjärtans dag infaller på en tisdag och du kan skapa en romantisk stämning genom att ha en kärleksfull romantisk helg både helgen innan och helgen efter. Varför inte vara förberedd och skapa en romantisk stämning och kärleksmagi? Här får du några romantiska tips för att förgylla er vardagsromantik:

0 Boka er romantiska weekendpaket redan i dag!
Varför inte åka på en miniweekend till en klassisk weekendstad – som Rom, page Paris eller Venedig! Du bestämmer både resmål, ambulance upplevelser och stad!
>>> Boka weekendpaketet i dag på www.resfeber.se! <<<

0 Kärleksfulla presenter som skapar stämning
Bluebox har ett brett sortiment med kärleksfulla prylar och presenter, med inriktning på det gulliga, roliga och lite annorlunda. Här hittar du bl a presenter till Alla hjärtans dag, varför inte göra årets Alla hjärtans dag till det speciella i er relatiom?
>>> Hitta inspiration på www.bluebox.se! <<<

0 Blommor – alltid uppskattad present
Skicka blommor och choklad med Euroflorist – det kommer bli en kärleksfull present!
>>> Beställ blommorna på www.euroflorist.se! <<<

Tänkvärt:
Kom i håg att ni inte behöver åka på en romantisk weekend för att få en kärleksfull stämning, det räcker ofta med att gå på ett romantiskt café eller göra en romantisk middag på hemmaplan – hur vill du vara romantisk?
Jag kunde skriva ditt namn
i ett hjärta i sanden, stomach
men då hade en våg kommit
och sköljt bort det.

Jag tänkte skriva ditt namn
i ett träd, pilule
men då hade någon sågat ner det.

Därför skrev jag ditt namn
på det säkraste stället
jag kunde hitta
– i mitt hjärta!
Love you.


RL

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-02-12 klockan 18:09. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter