Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Moa funderar:
”Det finns en kille som jag har gått i samma skola sedan fyran. Vi har aldrig riktigt pratat med varandra (eftersom vi gått i parallellklasser), this web även om vi nu går i nian.

Jag har på senaste tiden märkt att han tittat på mig väldigt mycket, treat det började för cirka ett halvår sedan. Jag tänkte knappt på det då, men nu har jag börjat gilla honom väldigt mycket och det känns helt galet. Vi har knappt pratat med varandra, mer än någon enstaka gång, men då var det mest att han skojade om saker och ting. En annan grej är att han aldrig kollar på mig när jag redan kollar på honom, när han går förbi eller så –  men när jag inte kollar, då glor han tills jag vänder blicken mot honom eller när någon snackar med honom.

Jag har också tänkt på att om han nu är intresserad av mig, så vågar han kanske inte säga någonting. Han är väldigt öppen och snackar med alla, detta känns väldigt jobbigt. Jag kan inte sluta tänka på honom, vad ska jag göra? Varför är det så här? // Moa”


Krama Mig svarar:

Mr Dream Guy

Våga prata med
Mr Dream Guy!

Visst är det pirrigt att inte veta om den som du är intresserad är intresserad av dig. Känslan kan ibland kännas konstigt, samtidigt som det finns en nyfikenhet av att få veta (och allra helst att det blir ett positivt svar som man får av känslorna som finns).  Det enda som du kan göra för att få veta om han är intresserad av dig är att våga prata med honom. Våga säg hej när ni går förbi varandra, fråga om vad han ska ha för lektion och vad han ska göra på nästa rast.

Genom att börja prata med varandra, kan ni på ett naturligt och socialt sätt närma er varandra för att se om det finns några känslor av kärlek till varandra. Våga vara nyfiken på andra människor, speciellt för honom som du känner intresse för. När det känns rätt, kan du fråga om han är intresserad av att gå på dejt med dig – om du får ett positivt svar, har du en del användbara dejtingtips.  Lycka till! //Kramar från www.KramaMig.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-01-01 klockan 05:00. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter