Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


My har funderingar kring kärlek och samlevnad i sin eventuella relation:
”Hej! Jag har ett litet problem. För ca en månad sen så dumpade min kille mig och jag var såklart helt förtvivlad. Han ville vara singel och leva ensam sa han, men jag fortsatte sms´a honom och kontakta honom på Facebook. Då bad han mig att lämna honom ifred och att jag skulle gå vidare med mitt liv och inse att det var slut. Nu på senaste tid har han kontaktat mig lite smått och då angående samlevnad och att han vill prova nya saker osv. På hans sätt att skriva lät det lite som att han verkligen vill det, men ändå inte är intresserad. Min fråga är om han bara vill vara kk nu eller är det här nån signal om att han kanske vill ha mig tillbaka? Han ger mig lite mixade signaler när han först säger att jag ska lämna honom ifred och sedan vill han plötsligt ha en samlevnad med mig. Är han värd att satsa på? Ska jag vänta och se om det leder till något eller är det slut för gott? Är som sagt väldigt förvirrad över hur han beter sig. Tacksam för svar! // My”


Krama Mig svarar:

Ömsesidig frivillighet viktigt i relationen!

Ömsesidig frivillighet
viktigt i relationen!

I en kärleksrelation är samlevnad en viktig del för att visa samhörighet med och till varandra. En samlevnad mellan två individer är en reell skillnad mellan att ha en kärleksrelation och vänskapsrelation. Det du behöver göra är att ta ställning till några saker; kan du tänka dig att han har en kärleksrelation med en annan partner? Känns det som att han är Mr Right för dig? Känns det som att ni kan ha en vänskapsrelation eller är det allt eller inget som gäller för dig avseende honom? Ibland kan det vara svart eller vitt, ibland kan man gå en mellanväg för att se vart det kan leda till. Det är du som kan känna vad som känns bäst för dig, om du vill gå med på hans villkor eller om du vill vara med och diktera villkoren. För i en relation krävs det att man för en dialog och är överens om allting, för det gäller att det finns en ömsesidig frivillighet, för att relationen ska vara sund och i en positiv anda. Lycka till och många kramar! // www.KramaMig.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-03-21 klockan 16:17. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter