Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Mycket kan passera i en revy

Mycket kan passera i en revy…

I en romantisk film kan vi följa Rosie när hon funderar på vad som hänt genom hennes liv som passerar som i en revy. Du vet säkert att det finns snabba klipp som visar på livets höjdpunkter.


Födsel, dop, bröllop och den första cykelturen
är några saker som du tänker på när du tänker på speciella tillfällen. Speciella tillfällen som kan passera som en revy när du funderar på vad som är viktigt för dig i livet. Du har säkert flera klipp som skulle kunna passa i den romantiska filmen; som när du fick din första kyss, din första relation, fjärilarna i magen när du frågade om hon ville gifta sig med dig.


Det är mycket som kan passera som en revy
när du funderar tillbaks om viktiga ögonblick som passerat genom livet. Det finns saker som är viktiga för dig och i den romantiska filmen. Det finns förmodligen flera gemensamma nämnare som också kan utspela sig på teatern och som du kan se på i en revy. Låt det bli er romantiska aktivitet, oavsett om det är en dejt, jubileum för er relation eller med bästa vännen. Vad för händelser skulle passa er revy i er romantiska film?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-10-28 klockan 13:11. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter