Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Jag älskar dig så otroligt mycket! Jag vill vara med dig varje dag! Det är därför jag väntar i timmar för att vara med dig! För att göra dig glad och för att jag själv också ska få vara med dig! Älskar dig Madde! // Din Andreas L <3 Visst känns det pirrigt att träffa nya människor via nätet och det finns fjärilar i magen när man vill träffa sin dejt som man träffat via nätet. Men när är det dags att träffa sin nätdejt och hur länge ska man vänta på att dejta?

Mr Tålamod, salve 20 år, page i Växjö frågar:

”Hej! Jag har ett stort bekymmer. Jag har träffat en tjej på Facebook, illness som jag har pratat i telefon i snart 2 månader, alltså varje dag i två månader! Det har varit om allt möjligt, och i början var det mest som kompisar tyckte jag, sen började jag få känslor för henne. Jag säger till henne att vi har mycket gemensamt och att jag börjar få känslor för henne, även att jag vill träffa henne snart. Hon säger det är för tidigt, och det här var kanske efter 3 veckor. Jag sa ”okej, jag har tålamod”. Det gick 2 veckor till, och då började det bli lite allvarligare samtal jämfört med början, då det mest varit en massa skratt och skämt om allt. Vi började sedan prata om snuskigare saker, som man skulle kunna göra med varandra. Under dessa två veckor skickade jag en Röd Ros och en Nalle till henne, och på kortet stod det att jag ville träffa henne. Hon blev hysteriskt glad och även chockad. Hon sa att det är det finaste någon någonsin gjort för henne!

Fast hon sa att det fortfarande var för tidigt, och att det skulle komma snart. Sen efter ytterligare en vecka så började samtalen bli kortare, men vi pratade fortfarande varje dag.  Jag började även berätta om hur mycket jag tycker om henne efter det att jag har skickat rosen och nallen. Jag gör det nästan varje dag, och jag menar verkligen det. Jag frågade om hon tycker om mig, hon svarade ”jag ’börjar’ tycka om dig”! Det säger mig inte mycket!!! Ännu idag tycker hon att det är för tidigt och att det vi kommer snart att träffas, men idag har det gått nästan 2 månader, och jag har fortfarande inte fått träffa henne, jag har visat stort tålamod, vilket jag själv är förvånad över. Jag vet inte vad jag mer kan säga på telefon, vissa känslor kan man inte uttrycka på telefon, det är lättar mellan fyra ögon. Men jag tycker verkligen om henne mer än allt annat, fast än jag inte har träffat henne! Vi är inte ihop, men jag hoppas det blir av väldigt snart. Jag funderar även på att skicka en bukett med rosor till henne plus en chokladask, hon gillar choklad otroligt mycket, det vill jag skicka för att hon ska vilja träffa mig snarast. Men jag vet inte om jag orkar mer, jag har lagt ner så många tankar och haft mycket tålamod så att energin börjar ta slut i mig, vill ha henne otroligt mycket. Hon bor för övrigt i Stockholm och jag i Växjö och lite avstånd har aldrig hindrat min kärlek. Jag vet inte längre vad jag kan göra, skulle vara skönt att få höra lite respons och lite hjälp! Tack på förhand!”

Melinda

Melinda


Melinda:

Tjena killen!

Du har tydligen verkligen kärat ner dig i en facebooktjej! Hon vill inte träffa dig än dock, för att hon tycker det är för tidigt. Varför då? Är hon fortfarande osäker på om du är en psykotisk galning med avsikter att våldta och mörda henne?
Eller tror hon att en träff nödvändigtvis måste leda till bröllop och barn? Kanske är avståndet mellan er en betydande faktor. Om ni ska ses kanske det inte blir bara över en dag, menar jag. Och eftersom ni redan har hunnit prata snusk kanske hon känner att om ni träffas, ja då kommer det hända grejer… Och vem ska åka vart? (Finns ekonomiska förutsättningar?) Bor ni fortfarande hemma båda två, eller har ni egna hem? Om ni inte har det, kanske föräldrar kan vara en grej som hon oroar sig för också.

Du skriver att avståndet inte har hindrat din kärlek. Men hennes då? Är hon beredd på att ha ett distansförhållande om allt fungerar bra när ni ses? Tjejen verkar osäker och rädd för att ge sig hän. Hur gammal är hon? Du är 20 ser jag.

Av ditt mejl att döma verkar du ganska frustrerad på den här situationen. Du är fylld av känsla och iver, och klarar snart inte av att hållas på halster mer. Du vill träffa henne, you’re going crazy man. Tjejen måste verkligen vara speciell… Och om hon nu är det, och om du nu är så nerkärad i henne som du påstår dig vara, då tycker jag att det inte finns så mycket som du kan göra i nuläget förutom att chilla lite kanske. Du har talat om för henne att du tycker om henne, du har skickat blommor och choklad, och berättat att du vill träffas. Hon vet att du är intresserad nu, okej? Jag tycker att nästa steg är mest upp till henne, faktiskt. Men genom att fortsätta prata med henne och visa vem du är kanske du kan göra henne mer säker. Jag vet dock inte om det är en fördel att ge för många kärleksförklaringar i detta tidiga stadium…

Fråga henne vad det är som gör att hon tycker att det är ”för tidigt” att ses och vad det är som bekymrar henne. Då kan ni prata ut och förhoppningsvis nå klarhet i bådas avsikter. Lycka till!

// Kramhälsning  Melinda”

Victor Dahl

Victor Dahl


Victor Dahl:

Hej Mr Tålamod!

En sak som kan ta död på ett förhållande i så tidigt skede som denna, är att det blir för framdraget. Relationer är som känt något man måste vårda som spädbarn, och man ska inte öka på mognadsprocessen mer än nödvändigt. Om man drar för hårt i ett förhållande på ena håller (om en gör den men inte den andra) så finns det en ganska betydlig chans att den andre personen tappar intresset lite.

Många flickor gillar att vara i kontroll när det gäller detta stadium, dom vill att killen ska visa att han skulle göra vad som helst medan dom själva inte vill behöva göra något alls. Självklart finns det flickor som är raka motsatsen och det mitt i mellan men nu är det de här personerna jag vill prata om. Om man gör allt man kan innan flickan öppnat ögonen för dig så blir det överdrivet nästan från början, hon blir ”mättad” på något sätt om du förstår vad jag menar.

En sak du kan göra, men som du absolut inte och då menar jag verkligen inte överdriva, är att låta henne få jaga dig lite också. Det kan hjälpa till att skapa en neutralare relation och är i vissa fall mycket nyttigt för relationen. Om du överdriver detta, genom att kanske inte alls svara i telefonen när hon ringer, ignonera henne osv. så förstår du nog att det kommer se ut som du tappat intresset och det ska det inte se ut som. Gör saker med måtta och bekräfta henne sedan med ett kärleksfullt leende.

I ditt fall tycker jag du borde lugna ner dig lite och fråga henne rakt ut om hon tycker du går för fort fram, säger hon ja borde du lugna ner lite och helt enkelt prata om vardagligare saker än ”när ska vi träffas” stilen. Du kommer märka när hon är redo.

Hetsa ingenting utan låt det gå i sin egen takt, det är jättesvårt för vissa men andra vill att det ska gå långsamt för att veta om det verkligen känns rätt. Stressar man så kanske det inte blir något alls i slutändan och det vore förlust för alla så se till att håll dig i skinnet!

Om ni pratar i telefon så låter frågor som annars kan kännas lite genanta för personer som inte är vana med den här sortens frågor, bara jätteärliga och kan öppna jättetrevliga konversationer. Fråga gärna saker som ”tycker du jag går för fort fram?” och ”säg gärna till om jag går för fort fram..”

// Med vänliga hälsningar Victor Dahl

Emelie Eliasson

Emelie Eliasson


Emelie Eliasson svarar:

Hallå där!

Jag måste faktiskt medge att du har visat väldigt mycket tålamod och jag förstår din otålighet efter 2 månader. Men samtidigt måste jag påpeka att ha vara lite på din vakt. Jag vet inte hur hon är eller hur gammal hon är, men tjejer kan ha en tendens till att dra på saker och ting, vilket ibland kan bero på att de tycker att det är en kul grej att ”retas” för att få känna sig omtyckt. Ibland kan det även bero på att de är rädda, och att de inte riktigt vet vad de vill. Med tanke på hur många psykopater det finns på Internet kan det vara så enkelt att hon är väldigt försiktig av sig, vilket jag kan ha förståelse för. Men jag tycker att du ska prata ut med henne och säga vad du tycker och känner. Därefter tycker jag att du kan låta det vara och lägga bollen i hennes händer. Du har ju själv redan sagt att du tycker väldigt mycket om henne och att du verkligen vill träffa henne. Sluta jaga henne och låt henne ta initiativet istället. Gör hon det inte så är det enbart ett bevis på att hon förmodligen inte menade allvar med det hon sa om att träffas och då är det bara att gå vidare (inte kul att höra, jag vet, men nödvändigt).. Jag hoppas verkligen att det ordnar sig för dig.

/Kram Emelie
Visst känns det pirrigt att träffa nya människor via nätet och det finns fjärilar i magen när man vill träffa sin dejt som man träffat via nätet. Men när är det dags att träffa sin nätdejt och hur länge ska man vänta på att dejta?

Mr Tålamod, information pills 20 år, for sale i Växjö frågar:


”Hej! Jag har ett stort bekymmer.
Jag har träffat en tjej på Facebook, online som jag har pratat i telefon i snart 2 månader, alltså varje dag i två månader! Det har varit om allt möjligt, och i början var det mest som kompisar tyckte jag, sen började jag få känslor för henne. Jag säger till henne att vi har mycket gemensamt och att jag börjar få känslor för henne, även att jag vill träffa henne snart. Hon säger det är för tidigt, och det här var kanske efter 3 veckor. Jag sa ”okej, jag har tålamod”. Det gick 2 veckor till, och då började det bli lite allvarligare samtal jämfört med början, då det mest varit en massa skratt och skämt om allt. Vi började sedan prata om snuskigare saker, som man skulle kunna göra med varandra. Under dessa två veckor skickade jag en Röd Ros och en Nalle till henne, och på kortet stod det att jag ville träffa henne. Hon blev hysteriskt glad och även chockad. Hon sa att det är det finaste någon någonsin gjort för henne!


Fast hon sa att det fortfarande var
för tidigt, och att det skulle komma snart. Sen efter ytterligare en vecka så började samtalen bli kortare, men vi pratade fortfarande varje dag.  Jag började även berätta om hur mycket jag tycker om henne efter det att jag har skickat rosen och nallen. Jag gör det nästan varje dag, och jag menar verkligen det. Jag frågade om hon tycker om mig, hon svarade ”jag ’börjar’ tycka om dig”! Det säger mig inte mycket!!! Ännu idag tycker hon att det är för tidigt och att det vi kommer snart att träffas, men idag har det gått nästan 2 månader, och jag har fortfarande inte fått träffa henne, jag har visat stort tålamod, vilket jag själv är förvånad över. Jag vet inte vad jag mer kan säga på telefon, vissa känslor kan man inte uttrycka på telefon, det är lättar mellan fyra ögon. Men jag tycker verkligen om henne mer än allt annat, fast än jag inte har träffat henne! Vi är inte ihop, men jag hoppas det blir av väldigt snart. Jag funderar även på att skicka en bukett med rosor till henne plus en chokladask, hon gillar choklad otroligt mycket, det vill jag skicka för att hon ska vilja träffa mig snarast. Men jag vet inte om jag orkar mer, jag har lagt ner så många tankar och haft mycket tålamod så att energin börjar ta slut i mig, vill ha henne otroligt mycket. Hon bor för övrigt i Stockholm och jag i Växjö och lite avstånd har aldrig hindrat min kärlek. Jag vet inte längre vad jag kan göra, skulle vara skönt att få höra lite respons och lite hjälp! Tack på förhand!”

Melinda

Melinda


Melinda:

Tjena killen!


Du har tydligen verkligen kärat
ner dig i en facebooktjej! Hon vill inte träffa dig än dock, för att hon tycker det är för tidigt. Varför då? Är hon fortfarande osäker på om du är en psykotisk galning med avsikter att våldta och mörda henne? Eller tror hon att en träff nödvändigtvis måste leda till bröllop och barn? Kanske är avståndet mellan er en betydande faktor. Om ni ska ses kanske det inte blir bara över en dag, menar jag. Och eftersom ni redan har hunnit prata snusk kanske hon känner att om ni träffas, ja då kommer det hända grejer… Och vem ska åka vart? (Finns ekonomiska förutsättningar?) Bor ni fortfarande hemma båda två, eller har ni egna hem? Om ni inte har det, kanske föräldrar kan vara en grej som hon oroar sig för också.


Du skriver att avståndet
inte har hindrat din kärlek. Men hennes då? Är hon beredd på att ha ett distansförhållande om allt fungerar bra när ni ses? Tjejen verkar osäker och rädd för att ge sig hän. Hur gammal är hon? Du är 20 ser jag.


Av ditt mejl att döma
verkar du ganska frustrerad på den här situationen. Du är fylld av känsla och iver, och klarar snart inte av att hållas på halster mer. Du vill träffa henne, you’re going crazy man. Tjejen måste verkligen vara speciell… Och om hon nu är det, och om du nu är så nerkärad i henne som du påstår dig vara, då tycker jag att det inte finns så mycket som du kan göra i nuläget förutom att chilla lite kanske. Du har talat om för henne att du tycker om henne, du har skickat blommor och choklad, och berättat att du vill träffas. Hon vet att du är intresserad nu, okej? Jag tycker att nästa steg är mest upp till henne, faktiskt. Men genom att fortsätta prata med henne och visa vem du är kanske du kan göra henne mer säker. Jag vet dock inte om det är en fördel att ge för många kärleksförklaringar i detta tidiga stadium…


Fråga henne vad det är
som gör att hon tycker att det är ”för tidigt” att ses och vad det är som bekymrar henne. Då kan ni prata ut och förhoppningsvis nå klarhet i bådas avsikter. Lycka till!

// Kramhälsning  Melinda”

Victor Dahl

Victor Dahl


Victor Dahl:

Hej Mr Tålamod!


En sak som kan ta död
på ett förhållande i så tidigt skede som denna, är att det blir för framdraget. Relationer är som känt något man måste vårda som spädbarn, och man ska inte öka på mognadsprocessen mer än nödvändigt. Om man drar för hårt i ett förhållande på ena håller (om en gör den men inte den andra) så finns det en ganska betydlig chans att den andre personen tappar intresset lite.


Många flickor gillar att vara
i kontroll när det gäller detta stadium, dom vill att killen ska visa att han skulle göra vad som helst medan dom själva inte vill behöva göra något alls. Självklart finns det flickor som är raka motsatsen och det mitt i mellan men nu är det de här personerna jag vill prata om. Om man gör allt man kan innan flickan öppnat ögonen för dig så blir det överdrivet nästan från början, hon blir ”mättad” på något sätt om du förstår vad jag menar.


En sak du kan göra,
men som du absolut inte och då menar jag verkligen inte överdriva, är att låta henne få jaga dig lite också. Det kan hjälpa till att skapa en neutralare relation och är i vissa fall mycket nyttigt för relationen. Om du överdriver detta, genom att kanske inte alls svara i telefonen när hon ringer, ignorera henne osv. så förstår du nog att det kommer se ut som du tappat intresset och det ska det inte se ut som. Gör saker med måtta och bekräfta henne sedan med ett kärleksfullt leende.


I ditt fall tycker jag
du borde lugna ner dig lite och fråga henne rakt ut om hon tycker du går för fort fram, säger hon ja borde du lugna ner lite och helt enkelt prata om vardagligare saker än ”när ska vi träffas” stilen. Du kommer märka när hon är redo.


Hetsa ingenting utan låt
det gå i sin egen takt, det är jättesvårt för vissa men andra vill att det ska gå långsamt för att veta om det verkligen känns rätt. Stressar man så kanske det inte blir något alls i slutändan och det vore förlust för alla så se till att håll dig i skinnet!


Om ni pratar i telefon
så låter frågor som annars kan kännas lite genanta för personer som inte är vana med den här sortens frågor, bara jätteärliga och kan öppna jättetrevliga konversationer. Fråga gärna saker som ”tycker du jag går för fort fram?” och ”säg gärna till om jag går för fort fram..”

// Med vänliga hälsningar Victor Dahl

Emelie Eliasson

Emelie Eliasson


Emelie Eliasson svarar:

Hallå där!


Jag måste faktiskt medge
att du har visat väldigt mycket tålamod och jag förstår din otålighet efter 2 månader. Men samtidigt måste jag påpeka att ha vara lite på din vakt. Jag vet inte hur hon är eller hur gammal hon är, men tjejer kan ha en tendens till att dra på saker och ting, vilket ibland kan bero på att de tycker att det är en kul grej att ”retas” för att få känna sig omtyckt. Ibland kan det även bero på att de är rädda, och att de inte riktigt vet vad de vill. Med tanke på hur många psykopater det finns på Internet kan det vara så enkelt att hon är väldigt försiktig av sig, vilket jag kan ha förståelse för. Men jag tycker att du ska prata ut med henne och säga vad du tycker och känner. Därefter tycker jag att du kan låta det vara och lägga bollen i hennes händer. Du har ju själv redan sagt att du tycker väldigt mycket om henne och att du verkligen vill träffa henne. Sluta jaga henne och låt henne ta initiativet istället. Gör hon det inte så är det enbart ett bevis på att hon förmodligen inte menade allvar med det hon sa om att träffas och då är det bara att gå vidare (inte kul att höra, jag vet, men nödvändigt).. Jag hoppas verkligen att det ordnar sig för dig.

/Kram Emelie

Ovanstående inlägg publicerades 2011-09-11 klockan 15:08. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter