Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


När kärleken är en ros som vissnat, ska man då stanna kvar?

Det finns egentligen inga bra sätt att göra slut på! Det finns inte heller någon optimal lösning eller expert som kan säga att ”så och så går du tillväga”. All kärlek är unik och individuell, vilket så också ska vara och vara en egoistisk handling.

När väl kärlek inte längre finns där i ett förhållande, ska man inte stanna kvar bara för att andra tycker att ”ni som passar så bra ihop” eller för att man ska känna någon falsk trygghet. Frågan är hur man kan göra slut på bästa sätt eller minimera sårande så mycket som möjligt!

Äkta kärlek och romantik i ett förhållande är unik! Två individer, två människor, har varit en del av en annan persons liv och delat på gemensamma minnen och romantiska upplevelser. Oavsett orsak till varför ni väljer att gå skilda vägar, måste ni komma ihåg även de positiva minnena och händelserna, för ni har ju velat och vågat visa era känslor i ert förhållande.

Kan man vara vänner efter att ha varit tillsammans, är funderingar som finns hos många. Ett förhållande bygger på att man har tillit till varandra och att man delar på tankar till varandra. Den största skillnaden mellan vänskap och förhållande är att man har samlag med varandra och enligt vissa undersökningar är det brist på sex eller dåligt sex som är den största orsaken till varför man väljer att gå skilda vägar.

Vi måste tro att vänskapen kan fortsätta även om ett förhållande spricker och kärleken inte längre finns kvar mellan de två i ett förhållande. Vi tar gärna del av din historia om hur du har gjort slut och om du och ditt ex har kunnat vara vänner efter ert förhållande. Kontakta oss på kontakt@kramamig.nu om du vill dela med dig dina tankar och erfarenheter.

Ovanstående inlägg publicerades 2011-12-04 klockan 12:10. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter