Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Roine ger en kärleksförklaring till Jennie:

”Du är mitt livs kärlek?. Du är mitt batteri. Laddar mig så jag klarar allt. Varje sekund från dig känns som en evighet. Jag älskar dig!!!!”
Hedersförtryck

Rikspolisstyrelsen och Länsstyrelsen i Östergötland kommer genomföra en informationskampanj avseende brott i nära relationer. Kampanjen inkluderar även hedersrelaterat brott, shop våld och förtryck och syftet är att uppmärksamma dessa brott och att få fler att anmäla vid utsatthet.

Närmare 4 500 rektorer, page kuratorer och skolsköterskor kommer att, under kampanjens gång, få del av det informationsmaterial som vill bidra till att individer ska kunna inse att man kan få hjälp mot ett liv fritt från förtryck och våld och att vilja och våga vända sig till svensk polis för att få denna hjälp.

www.hedersfortryck.se kan du läsa mer om informationskampanjen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-05-06 klockan 13:59. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter