Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Stenbergs 2-åring

Kärleksbrev till en tvååring

Jag älskar dig mer
Jag älskar dig mer än havet
Jag älskar dig mer än böcker
Jag älskar dig mer än sommarkvällar
Jag älskar dig mer än julen
Jag älskar dig mer än att resa
Jag älskar dig mer än mat
Jag älskar dig mer än livet
Jag älskar dig mer….

Johnny

Jag minns själv än idag hur jag varje dag gick cyklade till universitet med en stressad och samtidigt fokuserad blick. Tentor, order åtaganden och tidspress duggade tätt som hagel i mitt sinne medan jag susade förbi fotgängarna. Jag själv cyklade inte bara på sommaren, generic utan även under vintertidens mörka och bistra morgon. De dagar jag hade sovmorgon ställde jag ändå klockan på tidiga morgonen, och efter ett par snabba koppar kaffe samt en (som vanligt) bristfällig frukost hade jag kastat mig över böcker och kursmaterial. För mig var det inget konstigt, jag hade alltid känt att om jag skulle betala för en utbildning kunde jag lika gärna lägga på ett järn. Den sociala biten med kåren, festande och djupa diskussioner om framtiden med vänner tillsammans med tveksamma substanser upprätthöll jag såklart. Det handlar mer om prioritering än tid, och framförallt att inte skjuta upp sitt ansvar. Rutiner och självdisciplin blir byggstenarna, och i kombination med ett sunt leverne och hålla huvudet på skaft så går det mesta att uppnå. Det går att balansera studier med fritid, och under vissa perioder hade jag till och med helgjobb.


Något som för mig blev en ögonöppnare
var däremot när jag likt så många tidigare nätter satt och slösurfade. Min blick scannade slött av skärmen, och det tycktes inte finna något slut på roliga katter eller intressanta forumtrådar. Helt plötsligt kom jag dock över en intressant hemsida. Om det var till följd av dåligt samvete för min ej-existerande produktivitet den kvällen låter jag vara osagt, men innehållet tilltalade mig. Det handlade nämligen om läxhjälp samt privatlärare, och hur man kunde använda det som stöd i sin utbildning. Nu i efterhand kan jag säga det var det bästa beslutet jag någonsin fattat, och min lärare jag fick vid läxhjälpen är än idag en god vän och mentor. Min kärlek till Allakando är för evig, för det var nämligen den sidan jag besökte under min långsamma kväll framför datorn.


Via deras sida så hittade jag inte bara läxhjälp
, utan samtidigt ett fullt fungerande koncept och filosofi. Jag låter det vara osagt exakt vad som erbjuds, då jag är av åsikten att man skall bilda sin egen uppfattning utan påverkan från andra. Men läxhjälp däremot, det var för mig det mest strategiska och smarta beslutet jag tagit. Så om du likt mig känner att du vill optimera och förbättra dina resultat och din insikt i utbildningen, ge läxhjälp en chans.


// Nils

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-12-28 klockan 09:04. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter