Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Romantisk weekend i ÖrebroÄven om Örebro är ”mitt i gnällbältet” är det en gemytlig stad med möjligheter att strosa omkring mitt i stan och gå vid vattnet i en avslappnad miljö tillsammans med din partner. Ni kan bland annat se på Hjalmars revyer och göra ett besök på Örebro slott. Gör en skönhetsbehandling eller bli racerförare för en dag under er vistelse i Örebro.

>>> Boka rum på Scandic Örebro Väst – klicka här! <<<


Träffar du storsjoodjuret under en romantisk weekend i Östersund?Har du någon gång sagt till din partner att han eller hon är lik Storsjöodjuret? Besök Östersund och se om det stämmer, page medan ni paddlar i forsen eller flyger luftballong.

>>> Boka rum på Scandic Östersund – klicka här! <<<


Romantisk weekend i Malmö

Skånes residenshuvudstad har Karl X Gustav mycket att tacka för, order det var han som erövrade området från att vara danskt. Staden Malmö kom till ungefär i samma period som Stockholm grundades (i mitten av 1200-talet) och det efter att staden anlades och tog över namnet Malmö från en kyrkby.

I Malmö finns många bra kommunikationer – både inom kommunen, till övriga Sverige och utomlands. Här finns många spårvagnar, bra bilförbindelser via bland annat Öresundsbron och en modern flygplats som har många avgånger om dagen. När du besökar Malmö ska du se historiska och kulturella inslag – som Sant Johannes kyrka, snyagogan och Kung Oscars park som invigdes 1872. På Malmö opera och musikteater visas musikaler, opera och operetter och ät en god bit på Slagthuset, som är ett nöjescentrum mitt i Malmö.

Se till att ta hand om dig själv och din älskade partner under er Malmö-vistelse genom avkoppling på hotell, en matlagninngskurs eller en lyxig herrgårdsupplevelse.

>>> Boka rum på Scandic Kramer – klicka här! <<<

Om ni funderar på björnsafari, illness så är Gävle staden som ni ska sikta er in på. Passa på att besöka Sveriges järnvägsmuseum som ligger i södra delarna i Gävle. Vill ni åka på en romantisk weekend vintertid, unhealthy se till att ni ser Gävlebocken (om den inte hunnit brinna ner, pharm som det ”traditionsenligt” brukar göra). Artiserna Fredik Swan och Thomas Di Leva kommer härifrån och skådespelarna Lasse Strömstedt och Rolf Lassgård kommer härifrån Gävle och här finns möjligheten att vara aktiv för att uppleva nya upplevelser – som tandemhopp och att flyga luftballong  – samtidigt som ni får chans att rå om varandra på tu man hand. Romantisk weekend i Gävle
>>> Boka rum på Scandic hotel Gävle – klicka här! <<<

Bälingeberget ligger strax utanför Luleåoch är ett vackert naturreservat, website där ni får möjligheten att uppleva Sveriges unika miljö ”inifrån”.

I Luleå får ni även möjligheten att uppleva norrskenet och göra en svävarsafari tillsammans, vilket kan skapa en romantisk miljö i er relation. Passa på att åka flygballong och se staden från ovan – en oförglömlig upplevelse.

Romantisk weekend i Luleå
>>> Boka rum på Scandic Luleå – klicka här! <<<


Vilken operatör passar dig bäst?
Krammeny Tre Krammeny Tele2 ComviqKrammeny Telenor


Dima Bilan gör reklam för Tele2

Romantiska SMSHär finner du sms med romantik och kärlek som du kan använda vid många tillfällen – när du vill skicka ett god morgon-sms eller god natt-sms som skapar en kärleksfull och romantisk stämning i er relation i vardagen.

Att skicka kärlekssms är något som kan ge ett mervärde och förgylla relationen lite extra. Finn din favorit bland hundratals romantiska sms från Krama Mig´s besökare i SMS-arkivet.

Skicka kärlekssms

Allt fler väljer att skicka SMS och MMS som innehåller romantik och kärlek, link speciellt till olika högtider som jul och nyår. Vad skickar du för kärleksfulla, romantiska SMS? Få tips på romantiska kärlekssms i Krama Mig´s SMS-arkiv.

    Senast publicerat inom Romantiska SMS:

[rssinpage rssfeed=’http://kramamig.nu/relationer/romantiska-sms/feed/’]
Nova funderar:
”Hej! Det är så att jag haft kontakt med en kille i sex månader och allt fungerade bra mellan oss tills något hände. En dag började vi prata om hans ex och då nämnde han att han fortfarande har kontakt med henne. Jag kände att jag blev irriterad på något men visste inte att det var av det, case kände mig osäker i efterhand om det var värsta grejen. Frågade till slut min syster om vad hon tyckte och hon tyckte det var fel att han hade det. Jag kände också då att det var lite onödigt att han skulle ha kontakt med henne om vi har kontakt.

Till slut träffade jag honom för att berätta vad jag kände om att han har kontakt med sitt ex då berättade han att han bara är vän med henne och hörs jätte sällan, ungefär var tredje månad. Då frågade jag honom om varför han vill hålla kontakten och fick till svar att han vill finnas där för henne för hon mår inte bra. Han sa även att han inte har känslor kvar för henne och att det bara är hon som ringer och då svarar han bara.

Vi tjafsade om det länge till slut bad jag honom om han inte avslutar kontakten med henne, så kommer jag inte ha någon mer kontakt med honom. Han sa att han kommer finnas till hand för henne och då kände jag att jag inte betydde någonting för honom. Att han väljer sitt ex framför mig sårade mig. Jag sa till honom att det var slut och gick därifrån.

Efter en vecka hörde jag av mig till honom för jag mådde dåligt och kände att jag gjort fel, var så himla osäker och förvirrad. Jag märkte att han inte var sig själv, utan han var helt kall, off och konstig. Hörde av mig till honom och blev ignorerad och till slut ringde jag upp och berätta att jag mådde dåligt för allt blivit konstigt mellan oss.

Vi träffades och han berätta att han tappat känslorna för mig och tappat lusten helt och hållet. Han berätta att han ine kan ge det en chans för han känner inte likadant för mig, jag har bett honom flera gånger om en extra chans men han vägrar. Jag mår så himla dåligt och vill att allt ska bli som förr, känner stor ångest att jag gjorde så och kan inte gå vidare…”

Krama Mig tänker till:

Var det bättre förr?

Var det bättre förr?

”Vi har alla en historia bakom oss med vad det gäller tidigare partners och sexuell erfarenhet – detta är något som vi får ha en förståelse för när vi möter nya människor, oavsett vilken fas det än må vara… det som är viktigt är att vi vågar prata om vår historia, för den kan stärka vår nuvarande relation på många olika sätt och skapa förståelse för hur vi är och varför vi är som vi är. Att kunna ha en bra relation med tidigare ex, även om man lever i en ny relation, är bara till en fördel, för man vet aldrig i vilka sociala sammanhang som man kan möta varandra i framtiden – det kan vara i någon arbetsrelation eller annan mer formell relation…

Det är förståeligt att du kände en viss svartsjuka i samband med hans kontakt med sitt ex, en fundering är om det är så att du kände att det fanns en konkurrens mellan er eller om det var för att du inte hade träffat henne och haft möjlighet att skapa en vänskapsrelation? Att han valde att lämna dig kanske bottnar i någonting annat än att han hade kontakt med sitt ex…. vad hade ni för gemensamt? Hur skapade ni en gemensam plattform för en sund kärleksrelation? Hur utvecklade ni er kärleksrelation med gemensamma aktiviteter och upplevelser? Ju fler gemensamma nämnare ni har och ger varandra frihet till varandra, desto bättre kunde er relation bli… det går att ha en sund relation, där ni har bra kontakt med era ex.

Kon ihåg era goda stunder tillsammans och gå vidare i livet, du kommer träffa någon som du kan skapa en sund kärleksrelation med….”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-06-23 klockan 07:00. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter