Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Några dagar har passerats på det nya året och snart kommer vardagsrutinerna igen med de förpliktelser som finns med skola, arbete och andra bestyr. Nu har du möjlighet att ställa dig frågan om du vill ha nya möjligheter för det nya året eller om du kommer falla tillbaks på samma rutiner som tidigare år. Känner du att du vill tänka i nya banor, så finns det några tips på vägen för att finna nya möjligheter och göra förändringar som krävs.

Klipp dig

Klipp dig

1 Klipp dig


”Gå och klipp dig och skaffa dig ett jobb”, är ett talesätt som kan vara starten för en förändring. Det behöver inte nödvändigtvis betyda att du ska klippa dig och skaffa dig ett jobb, utan det handlar mer om att inse vad som behöver förändras och se hur du ska gå tillväga för att förändringarna genomförs i praktiken för din del.

Fundera på hur du vill att det ska se ut för dig om ett halvår, ett år eller om två år när det gäller arbete, din relation eller när det gäller något sammanhang eller intresse som du är intresserad av och/eller är involverad inom. Sätt med andra ord upp mål och drömmar!

Gör en selfie

Gör en selfie


2 Gör en selfie


Att göra en selfie har blivit ett mode, både i Sverige och utomlands, där du tar en bild med en kamera. Det kan också innebära att du funderar på hur det ser ut i dag för dig i olika sammanhang och om du vill att det ska vara samma rutiner eller om du vill ha nya möjligheter när det gäller förändring i de olika sammanhangen.

Med andra ord så behöver du fundera på hur det ser ut i dag för att du ska nå dina mål och drömmar!

Njut av ögonblicket

Njut av ögonblicket


3 Njut av ögonblicket


Ha roligt under tiden som du genomför förändringarna. Det är viktigt att det finns glädje under resans färd och ha insikt om att du gör saker för din egen skull och inte för någon annans skull. När du satt upp drömmar och mål – arbetsrelaterat, privat och i olika sammanhang – och sett över hur det ser ut i dag, så gäller det att sätta upp delmål och tillvägagångssätt för att nå dina mål.

Du kanske behöver genomgå en utbildning, börja dejta, lära dig att dansa tango eller starta företag för att kunna nå dina mål. Glädjen under din resa är som sagt viktigt, oavsett hur resan ser ut och hur du väljer att nå dina mål!

Nå dina mål

Nå dina mål


4 Nå dina mål


Sätt upp flera mål; både drömmål och realistiska mål. Genom att ha drömmål och realistiska mål, behöver du inte bli ledsen om du inte når dina drömmål med detsamma, utan du blir glad flera gånger när du når olika mål och dina drömmål. För allt är möjligt under resans gång och om du vill ha förändring, så kan och ska du ha synsättet att det är möjligt att nå drömmålet.

Lycka till att nå förändring – allt är möjligt och det som är intressant är resans gång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2014-01-06 klockan 18:07. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter