Flygvaruhuset

Tur i kärlek och spel?

Med Sveriges nyaste casinon 2015 kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.
”Hemmets lugna vrå”
– en verklighet för alla?

”Hem, case try ljuva hem” är en rättighet för alla med dess grundtrygghet som det medför. Hemmet är den symbol för trygghet i vardagen, som dock inte appliceras i praktiken av dem som har verktygen för att skapa trygghet för alla.

Krama Mig har i projektet ”Det trygga boendet” kartlagt hur de kommunala fastighetsbolagen verkar för trygghet för dess kunder tillika hyresgäster och det har baserat sig på fastighetsbolagens kommunikation och information, intern som extern och tillämpning av denna, och nöjdhet bland respondenter hos medarbetare och hyresgäster. Projektets mål har varit att det ska finnas en nationell trygghetspolicy inom bostadspolitiken – antingen reglerad via lagstiftning eller antagen av fastighetsägares centrala intresseorganisationer – som appliceras i praktiken på regional och lokal nivå, oavsett var man bor i Sverige.

I en trygghetspolicy inom bostadspolitiken ska det finnas vad fastighetsägare gör för den fysiologiska och psykologiska miljön för hyresgästerna, praktisk kompetensutveckling hos medarbetare för att ha kvalitativ, bra service och kommunikation gentemot hyresgäster samt hur fastighetsägaren samverkar med socialtjänst och närpolis för att medverka för att ordna boende och skyddat boende när detta behov uppstår.

Kartläggningen har genomförts under 2009 och 2010 och övergripande har det konstaterats att det finns stora skillnader mellan bra kommuner och mindre bra kommuner, vilket kan bero på att det inte finns några direkt uttalade policies om hur de kommunala fastighetsbolagen ska verka för tryggheten, utan detta tas fram från fastighetsbolagen själva (vilket medför att det medför möjligheter att själva lägga ribban om och hur man verkar för tryggheten för de boende). Läs Krama Mig´s trygghetsundersökning för 2009 och 2010.

Tänkvärt:
* Finns förutsättningar  till ett tryggt boende?
Här publiceras rapporter och sammanställningar som görs inom ramen av Krama Mig (från april månad 2012). Du är välkommen att använda delar av rapporterna som är publicerade som pdf, remedy om du anger www.KramaMig.nu som källa. Nedan finns alltid senast uppdaterad version.

Släppta rapporter och sammanställningar

Har du någon fråga som du vill granska och skriva rapport kring och som ligger i linje med Krama Mig´s värderingar? Skicka ett mail till kontakt@kramamig.nu eller använd kontaktformuläret.


Här publiceras rapporter som skrivs för och inom ramen av Krama Mig (från april månad 2012). Du är välkommen att använda delar av rapporterna, information pills om du anger www.KramaMig.nu som källa. Nedan finns alltid senast uppdaterad version.

Släppta rapporter

Har du någon fråga som du vill granska och skriva rapport kring och som ligger i linje med Krama Mig´s värderingar? Skicka ett mail till kontakt@kramamig.nu eller använd kontaktformuläret.
Krama Mig grundades i oktober 2006 för att ge människor positiva nyheter och tänkvärda tips på små, salve enkla sätt att vårda sina relationer till medmänniskor.

Krama Mig är partipolitiskt och religiöst oberoende och är självständig i förhållande till företag och organisationer.  Publicistiskt innehåll står respektive person för och återspeglar nödvändigtvis inte Krama Mig´s värderingar. Krama Mig drivs ideellt och är, malady ur juridiskt perspektiv, en del av grundaren som privatperson.

Kontakt:

Du är alltid välkommen att kontakta Krama Mig med dina frågor och funderingar. Lättast når du Krama Mig genom kontaktformuläret eller på kontakt@kramamig.nu. Du får vanligtvis återkoppling samma eller nästkommande  dag från det att du tagit kontakt.

Marcus ArvesjöGrundare och samordnare av Krama Mig är Marcus Arvesjö, som du når på marcus@kramamig.nu eller 073-723 68 59.

Postadress: Krama Mig, c/o Marcus Arvesjö, Visättravägen 5, 2 tr, 141 50 HUDDINGE

 
Sunda relationer med kärlek och värmeKrama Mig grundades i oktober 2006 för att ge sunda och tänkvärda tips  och nyheter i en positiv anda för att du ska kunna vårda dina relationer i vardagen med värme och ömhet. Krama Mig´s vision är att alla människor ska ha tillgång till romantik, order kärlek och glädje med tryggheten som grund.


Krama Mig är partipolitiskt och religiöst obundet
och  självständig i förhållande till företag och organisationer.  Projekt och opinion som drivs inom ramen av Krama Mig bygger på ett långsiktigt perspektiv, där ledorden tillgodoses på bästa möjliga sätt – detta kan ibland medföra att partier och företrädare för dessa ibland får beröm och kritik i specifika politiska frågor, som är till fördel för Krama Mig´s vision och mål.


Publicistiskt innehåll står
respektive person för och återspeglar nödvändigtvis inte Krama Mig´s värderingar. I vissa fall har namnuppgifter anonymiserats med hänsyn till personen och dess omgivning. Kommentarer granskas och godkänns av Krama Mig innan publicering.


Krama Mig drivs ideellt
och är, i juridisk mening,  en del av grundaren som privatperson.

Kontakt:

  • Är du besökare och har frågor eller funderingar om www.KramaMig.nu eller om verksamheten?
    Du når Krama Mig genom kontaktformuläret eller på kontakt@kramamig.nu.
  • Vill du involvera dig inom Krama Mig? Läs mer om hur du kan engagera dig!
  • Är du företagare och vill sponsra eller exponera dig hos Krama Mig?
    Läs mer om hur du kan bli en Kramare!
  • Du får vanligtvis återkoppling samma eller nästkommande dag från det att du tagit kontakt.

Marcus Arvesjö
Grundare av Krama Mig
är Marcus Arvesjö, som du når på marcus@kramamig.nu eller 073-723 68 59.


Postadress:
Marcus Arvesjö, Visättravägen 5, 2 tr, 141 50 HUDDINGE. Märk kuvertet med ”Krama Mig”.
Dagens grattis

.

Krama Mig tipsar

Tips

Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!

Bra för alla relationer

  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter