Tur i kärlek och spel?

Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

Upplev mer
Vad händer för kärleksfulla och romantiska aktiviteter runt om i Sverige? Vad för kärleksfullt ska du uppleva tillsammans med dina nära och kära?

En trisslott delas ut en gång i månaden till en tipsare som skickat in bild till kontakt@kramamig.nu för sitt tips.

 • Aktivitetstips:
 • Var äger detta rum?
 • Vilket datum sker detta?

  Skriv gärna i formatet ÅR/MÅN/DAG
 • Länk till händelsen:

  Skriv 0 om det ej finns länk till händelsen.
 • Information om händelsen:
 • Ditt namn:
 • Din e-post:
 • Är du arrangör till denna händelse?
  JaNej
 • Vill du bli kontaktad per mail kring detta tips?
  JaNej

Krama Mig´s vision är att alla människor ska ha tillgång till romantik, information pills kärlek och glädje med tryggheten som grund – oavsett vilka vi är, vilken bakgrund vi har och var än vi befinner oss i världen.

Se ledorden som ett framgångsrikt recept; du kan blanda ingredienserna hur du vill och när du vill, beroende på vilka önskemål du har för stunden.

Krama Mig vill att du ska kunna ha valfrihet att välja själv om du vill ha någon ingrediens eller inte och genom att skapa förutsättningar till ha grunden, så får du denna valfrihet.

Krama Mig´s vision


Krama Mig´s vision är att alla människor ska ha tillgång till romantik, visit kärlek och glädje med tryggheten som grund – oavsett vilka vi är, vilken bakgrund vi har och var än vi befinner oss i världen.


Se ledorden som ett framgångsrikt recept;
du kan blanda ingredienserna hur du vill och när du vill, beroende på vilka önskemål du har för stunden.


Krama Mig vill
att du ska kunna ha valfrihet att välja själv om du vill ha någon ingrediens eller inte och genom att skapa förutsättningar till ha grunden, så får du denna valfrihet.

Krama Mig´s mål


Krama Mig vill
att samhället ska genomsyras av en sund och hälsosam syn i allt som händer. Tillsammans kan vi skapa möjligheter med små, enkla medel – tänk dig tanken att säga saker i en positiv bemärkelse; ”Jag vill…” i stället för ”Jag vill inte…” eller att ge ett leende till någon okänd person på bussen på väg till arbetet eller när du ska träna. Vilken skillnad det skulle bli, på väg för att uppnå målet om ett samhälle där alla har tillgång till romantik,, kärlek och glädje med tryggheten som grund.


Krama Mig vill
att alla ska kunna ha grundtryggheten i ett samhälle, för att då går det att skapa förutsättningar till valfrihet, positiv anda och kärleksfull stämning. Detta är möjligt om alla individer har tak över huvudet och en permanent boende – finns den grundtryggheten, kan vi värna om våra medmänniskor med värme och omsorg. Krama Mig vill att alla kommuner i Sverige ska ta större ansvar för att socialtjänstlagen tillämpas i praktiken, så att dess invånare har tak över huvudet.


Med ett engagemang och förståelse
för samhället, går det att bli mer aktiv och solidarisk för sina medmänniskor. Genom att involvera sig i ideella föreningar kan detta bli möjligt och Krama Mig anser att det finns förutsättningar för att ha volontärlön till en rimlig kostnad, så att individer har möjlighet att skapa förutsättningar till ett ökat samhällsengagemang.


Vill du veta mer?
Läs mer om Krama Mig´s projekt och opinion.
Nyfiken att involvera dig? Kontakta Krama Mig!

 

Dagens grattis

.

Krama Mig tipsar

Tips

Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!

Bra för alla relationer

 • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter