Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Skrikande (oftast unga kvinnliga) fans som står och jublar när fem utplockade killar går ut på scen och säger ”Är ni redo?” och med sina förföriska blickar säger ”Vi älskar er! Ni är den bästa publiken som vi nååågonsiiiin har uppträtt inför…”. Fansens hjärtan bultar och hoppas att de sjunger till just dem och bara dem…

Under 1990-talet fanns det mer eller mindre tre pojkband som var populära; N.K.O.T.B (New Kids On The Block), price visit this site Take That och East 17 (de två sistnämnda var mer eller mindre direkta konkurrenter till varandra) och sjöng låtar som ”Babe”, ”Slow It Down” och ”Love is More Than a Feeling” med en kärleksfull röst som fick varenda en att tro att de sjöng till bara dig och bara dig… )

Många av pojkbanden består av en sötis, en snygging, en tuffing och en dansant – vissa hade förmågan att besitta flera av egenskaperna.  Det gemensamma är, även för pojkband som bildats under 2000-talet, att det är killar som plockats för att bli en kommersiell produkt som är varaktig i ett par år…. hur många av  dessa pojkband har lyckats ”överleva” fem år?

Vad är det som gör att fenomenet pojkband lyckas när det gäller att fånga fansens blickar (och pengar)? Är det drömmarna om att få hitta prinsen bland grodorna eller bara en feeling om att få älska någon på distans, en omöjlig kärlek (som kärleken till en idol) som aldrig kommer bli sann? Är det hoppet om att sångaren ska se just dig som gör att hoppet kan leva vidare?

En kommersiell produkt överlever sällan fem år, även om man så må hoppas innerligt i sitt hjärta… för det handlar i mångt och mycket om en sak när pojkarna väljs ut – att kunna tjäna pengar på fansen och drömmen om att få hitta kärleken…. för vill du höra orden ”Babe, love is more than a feeling” av någon som älskar dig i en varaktig, sund relation, så bör du leta på andra ställen än upp på scenen där Eric Saade, Justin Bieber och andra kommersiella pojkband och artister står och uppträder! Dröm gärna om den sanna kärleken, men låt drömmen inte hindra dig från att få chansen att uppleva den live!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-08-14 klockan 04:31. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter