Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


När jag ser dig
så exploderar mitt hjärta.
du är så söt
att jag svimmar när du rör mig!

Camilla
Kärleken är tuff.
Gör så att du får en knuff.
Kärleken är varm, buy more about och snäll.
Men tillslut får du ändå ett gnäll.
Min vän, order var försiktig.

Du fattar inte, du är så viktig.
Dina tårar rinner ner för dina kinder.
Jag sa ju det, kärleken är ett hinder.
Men ändå, ser jag dig simma ut i vattnet
med en kniv i din hand.

Vad jag än säger,
kommer du aldrig gå i land.
Jag sa ju det, kärleken är hård.
Men för dig min vän,
är det bara ett sår.

Bite
Kärleken är tuff.
Gör så att du får en knuff.
Kärleken är varm, healing och snäll.
Men tillslut får du ändå ett gnäll.
Min vän, var försiktig.

Du fattar inte, du är så viktig.
Dina tårar rinner ner för dina kinder.
Jag sa ju det, kärleken är ett hinder.
Men ändå, ser jag dig simma ut i vattnet med en kniv i din
hand.

Vad jag än säger, kommer du aldrig gå i land.
Jag sa ju det, kärleken är hård.
Men för dig min vän, är det bara ett sår.

Bite
Försöker att skriva en dikt, buy more about
Och vill att den ska ha mycket vikt, dosage
Hur mycket kan jag i uttryck skriva?
För att rättvist och tillräckligt beskriva,
Hur mycket jag älskar just dig,
Och vill att du alltid vill ha just bara mig,
Det är just nu ganska svårt,
Att finna ord för att kärleken beskriva vårt,
Det är lättare att se i dina ögon,
De är så vackra,
får mig att känna så som sjögång,
Jag blir helt betagen varenda gång,
Du med blicken mig helt tar fång,
Ditt vackra underbara leende,
Ger mig ett härligt dubbelseende,
Din varma, mjuka och sköna kropp,
Kan omedelbart värma mig
från ett isvaksdopp,
Dina läppar dom absolut skönaste,
Vill jag kyssa som dom ömmaste,
Men mest av allt älskar jag din själ,
Din person, din ömhet, din kärlek,
ja, jag vill dig allt väl,
För att inte göra det till mer rotvälska
Dig, just dig Pia vill jag alltid,
för evigt älska…

Magnus Aronsson
Ett tryggt boende är något som alla ska ha rätt till och genom att införa en nationell trygghetspolicy, what is ed kan vi ge en bra grund för alla kommuners invånare och hyresgäster att känna trygghet i sitt boende.

En nationell trygghetspolicy för det trygga boendet är en förutsättning för att kommunerna ska ta ett större ansvar för sina invånare. Med en trygghetspolicy som grund, web där det framgår hur, med vad och på vilket sätt man ska jobba, ger det kommunernas fullmäktige, dess tjänstemän och de personella resurser som står till förfogande (polis, allmännyttiga fastighetsbolag och andra samverkande parter) en övergripande helhetsperspektiv på hur trygghetsperspektivet ska genomsyras i alla beslut som fattas.

Det finns olika förutsättningar, som ekonomiska och demografiska faktorer, för Sveriges kommuner, att arbeta för att skapa ett tryggt närområde och trygghetsarbetet görs på olika sätt runtom bland kommunerna. Krama Mig har kartlagt Stockholms kommuner och kommit fram till att Sollentuna och Nynäshamn är två bra kommuner, medan Huddinge är mindre bra kommun för det trygga boendet.
Att trygghetsarbetet kan se ut på olika sätt är förståeligt, men det krävs en grundläggande policy om att och på vilket sätt man ska arbeta för tryggheten och det måste finnas samordnade resurser för att nå ett övergripande mål. Därför behövs det en trygghetspolicy som ger riktlinjer och att det finns samordnare som ser efter att riktlinjerna och direktiven efterlevs.

Ett tryggt boende är något som vi alla behöver, oavsett var i landet vi bor. De allra flesta kommuner har ett allmännyttigt fastighetsbolag och ett större ansvar borde ligga på fastighetsbolagen och dess ledningsgrupper, så att de boende i kommunen kan få tillgodosett. Om vi känner oss otrygga i vårt eget boende, skapas en negativ spiral, där vi till slut hamnar i en situation där vi inte kan ge något tillbaka till samhället, utan ses mer som en börda för kommunen. Trygghetspolicyn för det trygga boendet bör ligga under Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretags (SABO) paraply och ansvar och att det ställs krav på samtliga kommuner att de ansluts och är aktiva i denna sammanslutning.

Trygghet är en upplevd känsla för individen och den trygghet som du känner eller inte känner, ser annorlunda ut för någon annan. Det som är viktigt är att du känner att din känsla av trygghet tillgodoses och fullfylls, så att du kan känna trygghet i vardagen. Det är därför av yttersta vikt att det finns en nationell policy för ett aktivt trygghetsarbete för alla Sveriges kommuner. Med en nationell trygghetspolicy för det trygga boendet kan du känna dig trygg med att var än du bor i landet, så finns det ett aktivt grundläggande arbete i kommunen för tryggheten och för ett tryggt boende.

Läs mer om Krama Mig´s trygghetsundersökning 2010 och om projektet Det trygga boendet!

2010-12-02 Krama Mig
Krama Mig´s vision är att alla människor ska ha tillgång till romantik, dosage kärlek och glädje med tryggheten som grund – oavsett vilka vi är, order vilken bakgrund vi har och var än vi befinner oss i världen.

Se ledorden som ett framgångsrikt recept; du kan blanda ingredienserna hur du vill och när du vill, beroende på vilka önskemål du har för stunden.

Krama Mig vill att du ska kunna ha valfrihet att välja själv om du vill ha någon ingrediens eller inte och genom att skapa förutsättningar till ha grunden, så får du denna valfrihet.


Beatles eller The Monkeys? Take That eller East 17? One direction eller Justin Bieber? Hysterin bland unga tjejer har funnits i alla tider och det skapas många ”one hit wonders” som folk glömmer över en natt… men det finns ”pojkbandshits” som håller i sig och handlar om saknaden efter kärleken med dess resultat av vad kärleken bär…

Take That, information pills med Mark Owen i spetsen, information pills har flera hits som hållit i sig genom åren. ”Babe” är en kärleksfull romantisk sång som hållit i sig under alla åren och vid en konsert 2006 blev det jubel för pojkbandshits som håller i sig…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-11-24 klockan 14:04. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter