Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Har du tänkt på att om du sätter till ett positivt attribut för någon person, så kan det underlätta era samtal om allvarliga saker och ting? För med glädje och värme som grund, kommer ni långt när ni konverserar om saker som är viktiga eller kan uppfattas som känsliga…


Kung Martin, Prins Jakob eller Drottning Sara!
Sätt ett positivt attribut före namnet och inled er konversation med detta, så märker du att det kommer underlättas på många olika sätt, när ni konverserar om saker och ting – detta oavsett om det gäller formella relationer på arbetet eller i skolan, informella kontakter mellan dig och värdefulla kontakter eller personliga relationer mellan dig och din partner.


När du känner att du vill lätta upp stämningen,
oavsett om det är överlag eller i samband med att du vill föra ett samtal kring någonting viktigt – använd positiva attribut och utgå från positiva ord. Använd inte negativa ord som ”inte” eller ”måste”- Säg ”Kung Martin, vill du koppla av ibland?” i stället för ”Martin, du måste sluta stressa!”.


Lycka till och vilka positiva ord använder du i dag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-06-04 klockan 06:20. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter