Tur i kärlek och spel?

Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

Krama Mig driver flera projekt för att uppnå visionen om ett sunt samhälle, sales ailment där vi bryr oss om varandra i vardagen med små, enkla medel. Genom våra projekt vill vi belysa och uppmärksamma de möjligheter som finns för att uppnå visionen med hjälp av de mål och syften som Krama Mig har.

BAS är en naturlig utgångspunkt för Krama Mig, eftersom det är något som alla behöver i vardagen – detta oavsett ekonomiska, sociala eller religiösa förutsättningar som finns. BAS består av ”Bostad”, ”All föda” och ”Stabilitet” och även om det borde vara självklarhet att detta finns, är det något som inte alla har i dag. Att ha BAS leder till en grund att stå på och det är en förutsättning för att kunna sprida romantik, kärlek och glädje i vardagen på sådant sätt som du själv vill.
Krama Mig vill att det ska finnas ett humant samhälle, ask där vi rår om varandra i vardagen. Utifrån Krama Mig´s vision och mål om allas rätt till romantik, information pills kärlek och glädje med tryggheten som grund, driver Krama Mig projekt och opinion för att uppmärksamma människor om vad som är viktigt i vardagen – medmänsklighet.

BET – en bas för alla


Inom områdena Bostad, Engagemang och Trygghet
(BET) som är en bas för grundläggande trygghet för oss alla, går det att skapa en förändring där samhället och individen går hand i hand för ett mer humant samhälle – ett samhälle där vi kan använda kramen som vapen i vår kamp för att sprida kärlek och värme till varandra.

  • Bostad

[add_posts tag=bostadspolitik show=5]

  • Engagemang

[add_posts tag=engagemang show=5]

  • Trygghet

[add_posts tag=trygghet show=5]

  • Sunda relationer

[add_posts tag=sunda-relationer show=5]


Vill du engagera dig
eller har frågor eller funderingar kring Krama Mig´s projekt? Kontakta Krama Mig!


Unicef

Dagens grattis

.

Krama Mig tipsar

Tips

Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!

Bra för alla relationer

  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter