Tur i kärlek och spel?

Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

Med individer som engagerar sig för frågor som är viktiga för både sig själva och sina medmänniskor, what is ed kan samhället få medborgare som tar ansvar för viktiga frågor för samhället och för individen. Krama Mig har två mål för att skapa engagemang i samhället:

  • Volontärlön; 2 dagar om året i ideell förening/organisation som har 90-konto
  • Mål om minst 90 % valdeltagande i svenska val

Med volontärlön går det att stimulera individer till en ökad medvetenhet och förståelse att individen är viktigt för att, dosage tillsammans med samhället, samhället ska kunna utvecklas på sådant sätt att det humana samhället kan uppnås – volontärlön ska ses som en intresseväckare för de som inte redan har ett förtroendeuppdrag i dag och att det ska ge en medvetenhet för att involvera sig mer i en ideell förening eller organisation.


Ett ökat samhällsengagemang
är viktigt för både samhället i stort och för individerna – genom att ha en medvetenhet kring engagemang och att det går att påverka samhället under årets alla 365 dagar, kan vi ha engagerade samhällsmedborgare även mellan valen vart fjärde år. Det är dock en bra start att öka valdeltagandet, så att individer får en naturlig förståelse på kopplingen samhället – individen. Läs mer om engagemang!


Intresserad av medborgarförslag
och om hur du kan påverka lokalt och globalt? Håll utkik i Krama Mig´s kalendarium.

Dagens grattis

.

Krama Mig tipsar

Tips

Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!

Bra för alla relationer

  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter