Tur i kärlek och spel?

Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.
”Hemmets lugna vrå”
– en verklighet för alla?

”Hem, case try ljuva hem” är en rättighet för alla med dess grundtrygghet som det medför. Hemmet är den symbol för trygghet i vardagen, som dock inte appliceras i praktiken av dem som har verktygen för att skapa trygghet för alla.

Krama Mig har i projektet ”Det trygga boendet” kartlagt hur de kommunala fastighetsbolagen verkar för trygghet för dess kunder tillika hyresgäster och det har baserat sig på fastighetsbolagens kommunikation och information, intern som extern och tillämpning av denna, och nöjdhet bland respondenter hos medarbetare och hyresgäster. Projektets mål har varit att det ska finnas en nationell trygghetspolicy inom bostadspolitiken – antingen reglerad via lagstiftning eller antagen av fastighetsägares centrala intresseorganisationer – som appliceras i praktiken på regional och lokal nivå, oavsett var man bor i Sverige.

I en trygghetspolicy inom bostadspolitiken ska det finnas vad fastighetsägare gör för den fysiologiska och psykologiska miljön för hyresgästerna, praktisk kompetensutveckling hos medarbetare för att ha kvalitativ, bra service och kommunikation gentemot hyresgäster samt hur fastighetsägaren samverkar med socialtjänst och närpolis för att medverka för att ordna boende och skyddat boende när detta behov uppstår.

Kartläggningen har genomförts under 2009 och 2010 och övergripande har det konstaterats att det finns stora skillnader mellan bra kommuner och mindre bra kommuner, vilket kan bero på att det inte finns några direkt uttalade policies om hur de kommunala fastighetsbolagen ska verka för tryggheten, utan detta tas fram från fastighetsbolagen själva (vilket medför att det medför möjligheter att själva lägga ribban om och hur man verkar för tryggheten för de boende). Läs Krama Mig´s trygghetsundersökning för 2009 och 2010.

Tänkvärt:
* Finns förutsättningar  till ett tryggt boende?
Här publiceras rapporter och sammanställningar som görs inom ramen av Krama Mig (från april månad 2012). Du är välkommen att använda delar av rapporterna som är publicerade som pdf, remedy om du anger www.KramaMig.nu som källa. Nedan finns alltid senast uppdaterad version.

Släppta rapporter och sammanställningar

Har du någon fråga som du vill granska och skriva rapport kring och som ligger i linje med Krama Mig´s värderingar? Skicka ett mail till kontakt@kramamig.nu eller använd kontaktformuläret.

Dagens grattis

.

Krama Mig tipsar

Tips

Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!

Bra för alla relationer

  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter