Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


William Petzäll

William Petzäll


För ett år sedan, side effects price den första september 2012, there avled den före detta sverigedemokratiske partipolitikern och politisk vilden William Petzäll i en överdos. Han hade under en längre tid bett om hjälp för att få bukt på sitt missbruk, men utan någon form av reellt resultat från de stödinsatser som finns i samhället.


Den bild som målades upp i media om William Petzäll stämde inte överens med den bild som jag fick av de möten som blev av. William Petzäll var en öppen och nyfiken person som var intresserad av att möta människor runt om i landet. Han hade ett engagemang i frågor som hemlöshet och hade en genuin drift i att skapa en förändring i samhället. William Petzäll var, enligt min uppfattning, aldrig sverigedemokrat utan en godhjärtad person som kom i kontakt med fel människor vid fel tillfälle.

Tyvärr hade William Petzäll missbruksproblem och sökte hjälp för att få detta under kontroll. Drömmen om att bli lärare fick vänta, för att han ville få bukt med sitt missbruk. Hans utbildning till att bli lärare blev tyvärr inte verklighet. Hans ljuspunkter i livet var hans älskade hund Stina och sin mor Annika Petzäll, som efterlämnades i stor sorg.

Många tankar går till William Petzäll som hade drömmar och mål. Drömmar och mål som inte kunde förverkligas för att det stöd som ska finnas i samhället inte gavs i praktiska situationer. Med kristdemokraternas Maria Larsson i spetsen borde samhället kunna ge ett bättre skydd och trygghet för människor med missbruksproblem bättre hjälp i tidigare skede.  Vad har Maria Larsson och ansvariga lärt sig för att förändra och förbättra tryggheten för dem som behöver det som mest?

//Marcus Arvesjö,
www.KramaMig.nu

Kärlek av den
vackraste form, patient
var finns den?
Bakom stenen där, this
under stocken?

Sluta leta,
du behöver bara
titta dig runtomkring.
Den finns där.


Sofia

Kärlek av den
vackraste form, hospital
var finns den?
Bakom stenen där, page
under stocken?


Sluta leta,
du behöver bara
titta dig runtomkring.
Den finns där.


Sofia


Kärlek av den
vackraste form, buy more about
var finns den?
Bakom stenen där, information pills
under stocken?

Sluta leta,
du behöver bara
titta dig runtomkring.
Den finns där.


Sofia

Fredrik Reinfeldt skapar relationer med Barack Obama! Bild: TV4 Play

Fredrik Reinfeldt skapar relationer med Barack Obama! Bild: TV4 Play


Förmodligen har det nog inte undgått någon
att Barack Obama träffat Fredrik Reinfeldt och flera svenska politiker i samband med hans Sverigebesök i början av september. Vi får hoppas att Reinfeldt tipsar om sunda relationer och att om Obama menar allvar med krig så ska det vara ett krig för kärleken och att han använder kramen som vapen.


Internationella relationer är ett viktigt instrument
för den svenska regeringen och att vårda och bibehålla bra relationer, medicine i både internationella och nationella sammanhang, cheapest är viktigt  oavsett om det handlar om politik, arbete eller i andra sammanhang.


Allt handlar om den personliga relationen
mellan individer och det är bra att Reinfeldt gör vad han kan för att skapa relationer i en sund anda…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-09-04 klockan 23:00. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter