Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Krama Mig´s 69 relationstips är en vägledning för dig som vill vårda dina relationer i vardagen – oavsett om det är vänskapsrelationer, symptoms drugs kärleksrelationer eller någon annan form av relation i vardagen.

Skapa sunda relationer i vardagen

Skapa sunda relationer i vardagen


Tips nr 1:
I alla relationer är kommunikationen A och O. Kan ni inte prata med varandra, finns inte den tilliten för att kunna vårda relationen. Våga prata med varandra och ju djupare relationen är, desto mer viktigt är det att du vågar öppna dig inför den du vill vill ha en relation till.


Tips nr 2:
Vill du ha en relation med någon som bygger på kärlek och samhörighet, krävs det en förståelse och respekt för varandra och att ni kan och vill visa känslor till varandra och våga prata om dessa. Ni behöver förstå varandras likheter och olikheter och förstå att ni behöver lika mycket egentid som ”samtid”.


Tips nr 3:
Du ska bara säga ”jag älskar dig när du menar det och till någon som betyder mycket för dig, oavsett om det är till en vän eller till din partner. Att säga det när du inte menar det eller sporadiskt tiill vem som helst medför helt enkelt att de magiska orden försvinner, både för dig som avsändare och till den som är mottagare – vårda dina ord väl, så kommer du se att det är någonting som betyder någonting i praktiken.


Tips nr 4:
Kan en vänskapsrelation övergå till en kärleksrelation och kan en kärleksrelation övergå till en vänskapsrelation? Vissa säger att det går, eftersom vänskap ligger till grund för båda relationerna – om det går för dig och din älskade partner är det bara ni som kan avgöra. Att skiljas som vänner borde vara målet för er, oavsett om ni väljer att ha kontakt efter att ni avslutat en kärleksrelation eller inte. Läs mer om sunda relationer!


Tips nr 5:

Visa vad du vill med din kärlek! Om du känner att du har mer känslor för din vän, visa detta. Känner du att det inte går att ”bara vara vän” när du egentligen känner kärlek, är det inte mer än rätt att du vågar visa detta – för annars finns risken att du inte vågar gå vidare för att finna kärlek, om du väljer att vara kvar i vänskapsrelationen.


Tips nr 6:

Känner du att du behöver få kärlekstips på hur du får honom som är din drömprins? Funderat på hur du ska lyckas framgångsrikt? Det finns flera dejtingtips för att känna de rysningar som du vill ha i din kärleksrelation.


Tips nr 7:

Kärleken sprids mellan individ och individ! Vågar du visa kärlek och känslor till andra människor, vågar de visa detta tillbaks till dig och till andra individer.


Tips nr 8:

Carolas sjunger om att ”störst av allt är kärleken” och förmodligen är detta något som är sant. Kärlekssånger är någonting som vi alla gillar att lyssna på för att kunna få inspiration att visa den sanna kärleken till andra individer.


Tips nr 9:

Kan du hitta kärlek överallt? Testa och se vad som passar dig bäst, för en del fungerar det bäst att finna kärleken på nätet, för andra på krogen och restaurangen, en del finner kärleken via vänner och bekanta.


Tips nr 10:

Känns det som att ni stampar i er relation och inte vet hur ni ska gå vidare i en positiv anda? Att bara vara kvar i en kärleksrelation ”bara för att” gynnar ingen, varken för dig, din partner, eventuella barn eller för någon annan. Våga prata med varandra för att se vad som krävs för att ni ska uppleva kärleken igen, börja dejta varandra igen, få tips på weekend för er resa tillsammans någonstans, få hjälp att förstå varandra igen. Finn er egen kärleksstig för att se om ni kan finna tillbaks till varandra igen eller om ni ska gå vidare utan varandra.

>>> Fler relationstips! <<<


Great Days

Ovanstående inlägg publicerades 2011-09-03 klockan 14:36. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter