Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Krama Mig´s 69 relationstips är en vägledning för dig som vill vårda dina relationer i vardagen – oavsett om det är vänskapsrelationer, kärleksrelationer eller någon annan form av relation i vardagen.
Låt drömmar bli till liv...

Låt drömmar bli till liv…


Tips nr 11:

Kärleken är som en fågel som flyger – den spirar och är fri. Att upptäcka nya sidor av sig själv och hos andra ger möjligheter till att kunna sprida kärlek till andra – våga flyg du med och visa att kärlek är en fri handling.


Tips nr 12:

Precis som det finns årstider som växlar, finns det stunder i dina relationer som känns mer magiska än andra. Alla relationer är viktiga att vårda och på olika sätt, visa vad du tänker och tycker, ärlighet är något som håller i längden.


Tips nr 13:

Ibland kan det kännas svårt att gå skilda vägar från en vän eller kärlek som du haft en relation till – våga känna sorg och känslor och våga se framåt, alla relationer utvecklas och även stunder då ni måste skiljas från varandra är en del av livet.


Tips nr 14:

”Ängel, du är den rätte för mig och jag vill dela mitt liv med dig för evigt!” – kärleksfulla fraser och komplimanger är något som uppskattas, så länge du menar det genuint.


Tips nr 15:

När du behöver kärlek som mest – finns en äkta vän som du kan vända dig till och prata om allt. Vem är din bäste vän? Ring honom eller henne och säg ”jag gillar dig” – utan krav på motprestationer!


Tips nr 16:

Kärlek är ingenting som går att beskriva med ord – utan med handling! Våga ge dina närmaste relationer en kram och beröring!


Tips nr 17:

Känns det som att ni ligger i trä i er relation och vill få liv i er relation igen? Upplev romantiken igen med varandra och se om ni kan finna kärleken tillsammans, få romantiska tips i vardagen, kanske kan ni ge varandra romantiska repliker?


Tips nr 18:

Fundera vad innebörden är av äkta kärlek för dig. Prata om vad du känner med din partner om dina känslor och se vad ni har för likheter och vad det finns för olikheter. Finns det några saker som ni har gemensamt och vilka av de som ni inte har gemensamt ska ni vidareutveckla för att uppnå synergieffekter i er relation?


Tips nr 19:

Visst minns du vad ni hade för aktiviteter under första dejten? Gå på dejt igen med varandra och upplev känslorna av att ha fjärilar i magen.
 

Tips nr 20:
Med en bra kommunikation med din partner går det att våga öppna dig för kärleken. Säg kärleksfraser som ”lyckan att få älska dig är stor och jag vill ha dig och ingen annan”.

 

>>> Fler relationstips! <<<

Great days

Ovanstående inlägg publicerades 2011-09-03 klockan 14:42. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter