Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Krama Mig´s 69 relationstips är en vägledning för dig som vill vårda dina relationer i vardagen – oavsett om det är vänskapsrelationer, kärleksrelationer eller någon annan form av relation i vardagen.

 

Hopplöst förälskad...

Hopplöst förälskad…

Tips nr 21:
Vad är viktigt för dig i en relation? Är det att få vara med kärleken, även om denne inte vill visa att man har en relation eller vill du kunna visa att du har en lycklig relation? Med kärlek kommer man långt och frågan är om du är lycklig med kärleken, om du inte får visa den utåt.


Tips nr 22:

Är det sista chansen för er, innan ni bestämmer er för att gå skilda vägar? Hur vet man att man älskar någon, när det känns som att det inte går att utveckla relationen i en positiv anda? Att få liv i en relation som känns död, kan vara svårt – fundera på vad som går att räddas och om det är värt att försöka reparera en sliten kärleksrelation. Läs om förtvivlad kvinnas funderingar kring osunda relationer!


Tips nr 23:

Gör en egen lista med ”De sju gyllene reglerna för kärleksrelationen” som ni båda i relationen kommer överens om vad det innebär och vad som händer om ni inte följer dessa.


Tips nr 24:

Visst har du en längtan efter kärlek? Skriv en lista med olika sätt att säga ”älska”, för att visa din kärlek till den du vill sprida kärleken till.


Tips nr 25:

Känns det som att din partner tappat intresse? Fundera på vad som gör att ni känner samhörighet med varandra och utgå från detta för att utveckla er kärleksrelation!


Tips nr 26:

Återupplev ert bröllop med att ge varandra löften! Det finns många par som har ceremonier vid olika högtider, för att åter uppleva kärleken, med eller utan en romantisk weekend. Få inspiration kring bröllop!


Tips nr 27:

Ska man kämpa för en relations överlevnad eller ska man låta den dö ut? Borde det inte vara en naturlig del att vilja ha en relation, om det är genuint från båda sidor? Fundera vad som passar dig bäst och agera utifrån vad du kommer fram till…


Tips nr 28:

Visst är det svårt att veta vad man köpa för presenter för att underhålla relationen på bästa sätt, utan att det misstolkas av mottagaren? Vi försöker alltid ge förslag på romantiska, kärleksfulla presenter som glädjer fler än bara mottagaren.


Tips nr 29:

I alla relationer gäller det att rå om varandra med beröringar. När ni inte har möjlighet att ses, varför inte se till att få möjlighet att bli kramad av din älskade eller av någon ny bekant du ännu inte känner?


Tips nr 30:

Att uppleva saker tillsammans med din älskade är viktigt för att skapa minnen – få tips på aktiviteter och upplevelser i hela landet!

 

>>> Fler relationstips! <<<


Ovanstående inlägg publicerades 2011-09-03 klockan 14:46. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter