Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Krama Mig´s 69 relationstips är en vägledning för dig som vill vårda dina relationer i vardagen – oavsett om det är vänskapsrelationer, kärleksrelationer eller någon annan form av relation i vardagen.


Tips nr 41:

Ge kärleksförklaringar till varandra
i vardagen – med små, enkla medel kan ni vårda er relation med kärlek och värme.

Tips nr 42:

Med kärlekssånger av bland andra Basshunter och Dima Bilan kan ni förgylla er romantiska kväll på ett harmoniskt sätt med konstens alla regler.

Tips nr 43:

Om ni vill, tillsammans med hela familjen, åk på en weekend i Stockholm så ska ni se till att hålla utkik efter mer än de turistattraktioner som finns, för det finns många bra tips på aktiviteter i Stockholm som är väl värda att se.

Tips nr 44:

Våga vårda relationen i både fram- och motgångar! Uppskatta varandras närhet och kommunicera med varandra varje dag.


Tips nr 45:

Fredspristagaren Dalai Lama har en enkel religion som bygger på att vänlighet mot andra öppnas ditt sinne och ditt hjärta för friden. Läs mer om hur du förbättrar din förmåga till kärleksfulla relationer.


Tips nr 46:

Åk i väg över dagen eller under ett par dagar. Hitta Sista Minuten resor!


Tips nr 47:

I alla relationer krävs det att ni gör saker tillsammans, det spelar egentligen ingen roll vad ni gör – det viktiga är att ni skapar minnen tillsammans, som exempelvis går på musikaler, konserter och festivaler.


Tips nr 48:

Gör i ordning en romantisk middag
på tu man hand, gör gärna som en picknick och se stjärnorna på himlen, få tips på romantisk middag till er kärleksfulla väl.


Tips nr 49:

När ni får tillfälle att vårda er relation,
kan det vara en fördel om ni luktar gott – kanske den där speciella parfymen från när ni sågs första gången, så passa på att spara upp till 50% på dina märkesparfymer – Klickar här!


Tips nr 50:

Ska ni flytta ihop inom snar framtid
eller vill drömma om det sagoslott ni vill bo på – bra pris på god smak – prenumerera på inredningstidningar!

>>> Fler relationstips! <<<


 

Ovanstående inlägg publicerades 2011-09-03 klockan 14:58. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter