Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Du är alltid välkommen att kontakta Krama Mig genom nedanstående kontaktformulär eller per mail kontakt@kramamig.nu om du har några frågor om Krama Mig. Målsättningen är att du ska bli kontaktad inom 48 timmar.

Kontaktformulär

 • Ditt namn:

 • Din e-post:

 • Ditt telefonnummer:

 • Du är privatpersonföretagare

 • Önskemål:

 • Ditt meddelande:

 • Krama Mig får spara mina uppgifter för internt bruk. Inga uppgifter delges tredje part utan separat godkännande.


Under 2013 besökte många www.KramaMig.nu för att få svar på frågor och funderingar kring sunda relationer i olika faser. Frågor och funderingar fanns som vad man kan göra på vid de första gångerna som man dejtar, more about om det är farligt att dejta någon från en dejtingsajt, hospital hur man skapar en sund grund för en konstruktiv dialog i sin relation till sin partner och nära och kära och hur man kan gå vidare efter att ha gjort slut i en relation.

Nedan publiceras svar på några vanligt förekommande frågor och funderingar, visit web fler svar finns i Krama Mig´s frågelåda. Låt dig inspireras till att ha ett 2014 med sunda relationer med romantik, kärlek och glädje med tryggheten som grund.

Vad göra på första dejt?


Det finns mycket som två individer som vill ses första gången kan göra. Att ni ska ses är ett tecken att ni vill se om ni kan passa ihop som ett par och då finns det fördelar att ni hittar någon aktivitet där ni får möjlighet att prata med varandra och ha varandra i fokus. Att gå på café eller gå en promenad vid stranden är två trevliga inslag som kan göras vid första tillfället. Vänta gärna med att gå på bio eller krogen tills andra eller tredje dejten, eftersom det kan dra uppmärksamheten från er och det är ni som ska vara i centrum vid första tillfället som ni ses. Få gärna tips på olika tips på vad ni kan göra vid första dejten och efter några dejter.

Är hon intresserad?


När du varit på en första dejt, kan du känna att det finns potential i att det kan bli du och hon i en kärleksrelation. Förhoppningsvis har du fått några tecken från din dejt om det finns ett intresse även från hennes sida om att ses fler gånger. Ställ dig frågor kring hur dejten var; kändes konversationerna naturliga eller krystade? Kändes det som att både du och hon var genuint intresserad av att lära känna varandra eller var det mer som ”formellt” samtal? Verkade hon äkta när hon sa att hon ville ses igen (om den frågan kom upp överhuvudtaget)? Kändes det som att ni hade en bra kemi sinsemellan? Hör av dig till din dejt och fråga om och när ni ska ses igen. Om du känner att hon kommer med undanflykter allt för många gånger, så kan du nog tyvärr räkna med att hon inte vill ses för en andra dejt.

När är vi tillsammans?
Gör romantiska aktiviteter tillsammans!

Gör romantiska aktiviteter tillsammans!


En svår fråga och är mycket beroende på när ni själva känner att det är ”du och jag” er emellan. Låt gärna kärleken växa fram genom att dejta ett antal gånger och göra saker tillsammans, som att göra olika romantiska aktiviteter tillsammans som skapar sunda förutsättningar till att känna samhörighet med varandra. Låt det inte finnas krav på att uppfylla andras önskemål om att ”bli tillsammans” eller att vara tillsammans när andra vill att ni ska vara det, utan utgå från er själva och låt saker, som förlovning och bröllop, växa fram – vilket bygger på kärlek och tillit mellan er.

Hur fördjupar vi vår relation?


Kommunikation och en öppen dialog är A och O i alla relationer! En del kan känna att ens partner är en själsfrände, medan andra känner att partnern är en motpol – detta känner ni genom att ha en konstruktiv dialog sinsemellan och lär känna varandra varenda dag. Genom att dagligen lära känna varandra bättre och är ständigt nyfikna på varandra, får ni en förståelse för varandras likheter och olikheter och kan därmed fördjupa er relation på ett bra sätt. Få tips om sunda relationer!

Hur gör jag slut på bästa sätt?


Känner du att kärleken inte finns kvar i er kärleksrelation, så är det bästa att du lämnar relationen. Fundera på om det går att ha en vänskapsrelation efter kärleksrelationen eller om det bästa är att bryta kontakten helt. Det finns inga bra eller dåliga sätt att göra slut, utan det gäller att minimera ”skadorna” från att dela allt med en partner. Någon kommer säkert bli sårad av att du göra slut, men om du inte lämnar kärleksrelationen så blir det än mer ”skada” då kärleken inte finns i relationen och att kärleksrelationen därmed är osund.

Kan ex vara vänner?


Absolut, i en kärleksrelation så har man delat på princip allt – minnen, närhet, ömhet och till och med sexuella aktiviteter under en period. Att kunna vara vänner efter att ha varit ett kärlekspar är alltid någonting som alla bör sträva efter, om detta är möjligt. Om dock våld i nära relationer funnits, är det dock bättre att kontakten bryts helt och hållet, då vänskapsrelationen förmodligen inte är så sund som båda parter skulle önska.

Krama Mig svarar gärna på dina funderingar i romantikens djungel, besök gärna Krama Mig´s frågelåda och ställ din fråga.


I Krama Mig´s kalendarium ser du kommande, mind inplanerade träffar och aktiviteter. Har du tips eller förslag på verksamhet? Kontakta Krama Mig!

Aktuellt
 • Berätta om ditt boende!
  I Krama Mig´s kartläggning 2012 för ”Det trygga boendet”, nurse som påbörjas i maj månad, pilule är dina tankar och funderingar kring ditt boende viktiga. Vill du dela med dig om hur du trivs i ditt boende? Kontakta Krama Mig i dag!
 • Vill du ta en fika i centrala Stockholm?
  Nyfiken på Krama Mig och dess ledord? Vill du involvera dig i de projekt som ligger i Krama Mig´s regi eller vill du driva eget projekt för att uppnå likvärdigt mål som Krama Mig´s? Ta en fika med Krama Mig´s grundare och se hur vi tillsammans kan verka för ett tryggt samhälle.
  När?
  När vi kommer överens
  Var? Vid plats som passar oss båda
  Anmälan? Via kontaktformuläret eller kontakt@kramamig.nu

Sunda relationer med kärlek och värmeKrama Mig grundades i oktober 2006 för att ge sunda och tänkvärda tips  och nyheter i en positiv anda för att du ska kunna vårda dina relationer i vardagen med värme och ömhet. Krama Mig´s vision är att alla människor ska ha tillgång till romantik, this kärlek och glädje med tryggheten som grund.

Krama Mig är partipolitiskt och religiöst obundet och  självständig i förhållande till företag och organisationer.  Projekt och opinion som drivs inom ramen av Krama Mig bygger på ett långsiktigt perspektiv, där ledorden tillgodoses på bästa möjliga sätt – detta kan ibland medföra att partier och företrädare för dessa ibland får beröm och kritik i specifika politiska frågor, som är till fördel för Krama Mig´s vision.

Publicistiskt innehåll står respektive person för och återspeglar nödvändigtvis inte Krama Mig´s värderingar. I vissa fall har namnuppgifter anonymiserats med hänsyn till personen och dess omgivning. Kommentarer granskas och godkänns av Krama Mig innan publicering.

Krama Mig drivs ideellt och är, i juridisk mening,  en del av grundaren som privatperson.

Kontakt:

Du är alltid välkommen att kontakta Krama Mig med dina frågor och funderingar. Lättast når du Krama Mig genom kontaktformuläret eller på kontakt@kramamig.nu. Du får vanligtvis återkoppling samma eller nästkommande  dag från det att du tagit kontakt.

Marcus ArvesjöGrundare och samordnare av Krama Mig är Marcus Arvesjö, som du når på marcus@kramamig.nu eller 073-723 68 59.

Postadress: Marcus Arvesjö, Visättravägen 5, 2 tr, 141 50 HUDDINGE. Märk kuvertet med ”Krama Mig”.

 
Här publiceras rapporter som skrivs för och inom ramen av Krama Mig (från april månad 2012). Du är välkommen att använda delar av rapporterna, stomach om du anger www.KramaMig.nu som källa. Nedan finns alltid senast uppdaterad version.

Släppta rapporter

Har du någon fråga som du vill granska och skriva rapport kring och som ligger i linje med Krama Mig´s värderingar? Skicka ett mail till kontakt@kramamig.nu eller använd kontaktformuläret.
I Krama Mig´s kalendarium ser du kommande, help inplanerade träffar och aktiviteter. Har du tips eller förslag på verksamhet? Kontakta Krama Mig!

Aktuellt
 • Berätta om ditt boende!
  I Krama Mig´s kartläggning 2012 för ”Det trygga boendet”, more about som påbörjas i maj månad, är dina tankar och funderingar kring ditt boende viktiga. Vill du dela med dig om hur du trivs i ditt boende? Kontakta Krama Mig i dag!
 • Vill du ta en fika i centrala Stockholm?
  Nyfiken på Krama Mig och dess ledord? Vill du involvera dig i de projekt som ligger i Krama Mig´s regi eller vill du driva eget projekt för att uppnå likvärdigt mål som Krama Mig´s? Ta en fika med Krama Mig´s grundare och se hur vi tillsammans kan verka för ett tryggt samhälle.
  När?
  När vi kommer överens
  Var? Vid plats som passar oss båda
  Anmälan? Via kontaktformuläret eller kontakt@kramamig.nu

Tips nr 61:
Dröm er bort och få inspiration med tidningen ”Allt om bröllop”!

Tips nr 62:
Alla relationer är bra, more about så länge de är frivilliga och ömsesidiga från alla som är en del av relationen. Se till att uppmärksamma varandra i vardagen på ett positivt sätt. Få inspiration med relationstips.

Tips nr 63:
Överraska din partner med en kärleksfull present när det är som minst väntat. Vi har flera tips på presenter.

Tips nr 64:
Att visa kärlek är att visa känslor och det är härligt – gå till din älskade och säg vad du känner för din partner…

Tips nr 65:
Det finns många stand up komiker som är underhållande på ett kärleksfullt sätt – både David Druid och Jakob Öqvist har humor och har konsten att sprida glädje!

Tips nr 66:
Ge en kärleksförklaring till den du älskar! Det visar på att du vågar ha en öppen kommunikation med din partner.

Tips nr 67:
Stanna upp i vardagen och fundera på vad somär viktigt f ör dig – läs några tänkvärda reflektioner!

Tips nr 68:
Underhåll er relation med alla Krama Mig´s ledord – romantik, more about kärlek och glädje med tryggheten som grund. Genom att ha ett helhetsperspektiv kan ni få en så bra relation som möjligt.

Tips nr 69:
Sist men inte minst, purchase vårt bästa tips: Gå med i Club Dima Bilan – för att få bästa möjliga romantiska kväll med genuin kärlek med sånger och underhållning.
Krama Mig´s 69 relationstips är en vägledning för dig som vill vårda dina relationer i vardagen – oavsett om det är vänskapsrelationer, approved kärleksrelationer eller någon annan form av relation i vardagen.

 

Drömmen om kärlek...

Drömmen om kärlek…

Tips nr 61:
Dröm er bort och få inspiration med tidningen ”Allt om bröllop”!


Tips nr 62:

Alla relationer är bra, advice så länge de är frivilliga och ömsesidiga från alla som är en del av relationen. Se till att uppmärksamma varandra i vardagen på ett positivt sätt. Få inspiration med relationstips.


Tips nr 63:

Överraska din partner med en kärleksfull present när det är som minst väntat. Vi har flera tips på presenter.


Tips nr 64:

Att visa kärlek är att visa känslor och det är härligt – gå till din älskade och säg vad du känner för din partner…


Tips nr 65:

Det finns många stand up komiker som är underhållande på ett kärleksfullt sätt – både David Druid och Jakob Öqvist har humor och har konsten att sprida glädje!


Tips nr 66:

Ge en kärleksförklaring till den du älskar! Det visar på att du vågar ha en öppen kommunikation med din partner.


Tips nr 67:

Stanna upp i vardagen och fundera på vad som är viktigt för dig – läs några tänkvärda reflektioner!


Tips nr 68:

Underhåll er relation med alla Krama Mig´s ledord – romantik, kärlek och glädje med tryggheten som grund. Genom att ha ett helhetsperspektiv kan ni få en så bra relation som möjligt.


Tips nr 69:

Sist men inte minst, kom i håg att ta hand om varandra i vardagen! Med en sund inställning kan ni få och ge kärlek och värme i vardagen.

 

>>> Fler relationstips! <<<Great days>

Ovanstående inlägg publicerades 2011-09-03 klockan 15:16. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
 • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter