Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


8 september är internationella läskunnighetsdagen som är en dag då man lyfter fram alfabetism (läskunnighet) och även analfabetism (då man inte kan tillgodogöra sig och förstå en skriven text).


Great daysKrammeny Skicka blommor Krammeny Skicka Nallebud

Under september månad infaller två religiösa högtider, mind som ska ge de troende en tankeställare om hur det föregående året har varit, search hur man levt sitt liv och hur man varit mot sig själv och andra människor.

Ramadanid al-fitr, en islamsk högtid, som är den jublande avslutningen av fastemånaden Ramadan. Jom Kippur är försoningsdagen i judendomen som är tio dagar efter det judiska nyåret.
Ramadan

Under september månad
infaller två religiösa högtider, find som ska ge de troende en tankeställare om hur det föregående året har varit, more about hur man levt sitt liv och hur man varit mot sig själv och andra människor.


id al-fitr
, price en islamsk högtid, som är den jublande avslutningen av fastemånaden Ramadan. Jom Kippur är försoningsdagen i judendomen som är tio dagar efter det judiska nyåret.


Great days

Ovanstående inlägg publicerades 2011-08-27 klockan 13:45. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter