Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Kärlek är en stark känsla av dolda känslor
som skakar och rör hjärtat av platsen
för kärlek är inte ordet

Men kärlek agerar av kärlek
och är inte bara ett ord
säg ordet kärlek
och få responsen i ögat


Hmad Alrashed ?

Uppvakta även på en söndag!

Uppvakta även på en söndag!

Tillhör du skaran som ofta uppvaktar någon på lördagar? Överraskar du med en bukett blommor efter arbetet eller träffar någon dejt på ett romantiskt café på en lördag? Det går utmärkt att skapa romantik även på söndagar…


Söndagar brukar kunna vara ”dagen efter”
för en del, medications då man känner sig off, generic köper en pizza och går i mjukisbyxor i lägenheten. Man känner sig sunkig och orkar inte göra någonting – framför allt känner man sig inte sexig någonstans och att gå utanför lägenheten är som att vara i Jonas Gardells mellanmjölksland…


Varför inte ändra dina vanor till
att börja uppvakta andra på söndagar? Bestäm en dejt någonstans på söndagseftermiddagen, ring en kompis och ät en glass i solen och bjud ut kärleken på en söndagspromenad vid stranden.  Ni behöver inte göra något avancerat, utan kan umgås bara för att visa samhörighet med varandra. Visa att ni kan umgås för att ni är ni och inte för att det är något tvunget för att det är lördagskväll eller i samband med något projekt på arbetet.


Du vet säkert vilka egenskaper som du faller för
hos din partner och vice versa. Varför inte dra fördel av detta och låta känslorna sprudla lite extra under söndagen med en hög mysfaktor som kan uppstå när ni ser på en romantisk film som går på söndagar. Romantiken behöver inte flöda enkom på lördagar, utan se till att det sker spontant och naturligt över veckans alla sju dagar. Varför inte göra något oväntat på söndagar som din partner aldrig skulle tro att du skulle göra? Varför inte vara den romantiska prinsen och romantikern som du alltid velat vara? Låt dig inspireras av amorspilar.se med den romantik som kan uppstå med en kärleksfull gnista.


Romantik på söndagar fungerar utmärkt!
Nu när det är vårsommar är det extra skönt med de solstrålar som värmer, dessutom får du energi av solen som du kan se som en bonus. Vårda dina relationer även på en söndag – med romantik, kärlek och glädje!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-06-02 klockan 06:30. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter