Tur i kärlek och spel?

Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

Champagne


Under en romantisk kväll
med en härligt god middag förgylls lite extra med kärleksdrycker för er när kärleken ska spira! Det finns många bra, recipe this härligt goda kärleksdrycker som är väl värda att smaka och magiska för er romantiska kväll!  Låt andra ta del av kärleksdrycker som fungerar bra för dig och din älskade partner, information pills när ni vill skapa en kärleksfull harmoni.Tips på kärleksdrycker:

 • Nasims kärlekdryck:
  ”Champagne är ju favoriten, cheap men det skulle vara fint med vit vin och sitta och drycka. Det skall vara fint, mysigt och god och värd att minnas.”
 • Robin Nyström tipsar om kärleksdryck:
  ”Blanda limejuice, ananasjuice, kanelsockerlag och Havana Club Añejo 7 años i en shaker och fyll sedan ett vackert glas med krossad is till bredden! Låt det smaka!”
 • Emma Elliotts kärlekdryck:
  ”En flaska vitt vin – det röda som i kärlek står vi för!”
 • Simon Elliotts kärlekdryck:
  ”Apelsinjuice – lika god och strålande som solen eller min älskade!”


Magiska kärleksdrycker:

 • Kärleksdryck a la apelsin

  Dekoration: En halv apelsinskiva. Blandas direkt i ett glas med is. Ingredienser: 3 cl Vodka, 2 cl Apelsinlikör och 5 cl sprite .

 • Kärleksdryck: Fläderdrink

  Blanda den hemmagjorda flädersaften med gin och mycket is. Dekorera med en fläderblomma, gärna i ett martiniglas. Varning: Flädern tar bort spritsmaken, kan vara lätt att dricka för mycket av. Ingredienser: Gin, hemmagjord fläderblomssaft och mycket is.

 • Kärleksdryck: Hallonvodka

  Låt hallonen ligga i vodkan en vecka. Sila och häll upp på flasor. Servera i vinglas. Ingredienser: 500 g hallon, 1 liter vodka.

 • Kärleksdryck: Sommardrink

  Kör färska jordgubbar och is i en mixer och blandar sedan med fruktsoda och vodka lime, jättegott! Ingredienser: Vodka lime, fruktsoda, färska jordgubbar och krossad is.

Dagens grattis

.

Krama Mig tipsar

Tips

Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!

Bra för alla relationer

 • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter