Flygvaruhuset

Weekend med romantik och kärlek

Alla har vi en dröm om hur vår weekend ser ut och vad den ska innehålla. En del vill dela på en flaska champagne och jordgubbar på ett hotellrum i Paris, andra vill åka på en djungelresa i Sydamerika och en del vill uppleva Strögets magiska känsla i Köpenhamn. Det finns inget rätt eller fel i hur en romantisk weekend ska se ut, så länge ni har romantik, kärlek och passion mellan er som mål. Känn pulsen som finns i Europas kärleksfulla städer med all den kultur, nöje och shopping som erbjuds. Vilken stad blir din favorit?

Nordiska pärlor:

Weekend i EuropaEn romantisk weekend behöver inte vara allt för långt bort, varför inte åka till något grannland? Låt dig inspireras av våra tips på romantisk weekend i Nordens huvudstäder; Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Reykjavik!

Resmål i Europa:

Weekend i Europa
Det finns många pärlor
bland Europas huvudstäder när du vill åka på en kärleksfull weekend fylld av romantik. Förhoppningsvis finner du någon favorit bland de tips på resmål som vi presenterar här och kom i håg att ha kärleken som mål under er romantiska weekend.


Vad väljer du för en huvudstad
Amsterdam, Aten, Berlin, Budapest, Dublin, Lissabon, London, Madrid, Paris, Prag, Rom, Tallinn, Wien!

    Tips för en kärleksfull weekend:

Krama Mig tipsar:
Mer om romantisk weekend och romantiska weekendtips!
TripX

Dagens grattis

.

Krama Mig tipsar

Tips

Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!

Bra för alla relationer

  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter