Tur i kärlek och spel?

Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.
Maria Strömqvist

Maria Strömqvist

Nedan publicerar vi krönikor av Maria Strömqvist.
Vill du bli krönikör? Kontakta Krama Mig!

Krammeny Om internetdejting
Krammeny “Jag trivs med att vara singel”
Krammeny “När går gränsen för otrohet?”
Krammeny “Jag älskar mitt hår”
Krammeny Tankar om Alla hjärtans dag
Krammeny “Är det farligt att dejta?”
Krammeny “Finns det själsfränder där ute?”
Krammeny “Det är aldrig fel att byta bästa vän”
Hur svårt kan det vara att träffa en partner som man verkligen trivs med? Oerhört svårt enligt min mening. Eller är det bara jag som är för kräsen? Men borde man inte vara det? Eller?

Visst ska man ge förhållandet en chans, price men om man känner NEJ direkt… då borde man väl dumpa killen och gå vidare? Även fast han är supertrevlig och fin. Nu sitter jag inte och deppar över att jag inte har någon partner, absolut inte. Jag trivs verkligen med att vara singel och jag vill definitivt inte bli kär. Jag vet att många av er tänker att kärlek är det bästa som finns. För mig är det inte så, inte just nu. Kärlek tar kål på mig, därför att:

– Jag ständigt kollar på mobilen för att se om jag fått något sms.
Om jag inte fått något kallar jag han för gubbjävel och går runt och surar. Tänker på vad han gör eftersom han inte har hört av sig. Det värsta jag vet är om jag har hört av mig och det tar timmar innan han ringer upp eller svarar på mitt sms. Då är mitt humör inte på topp.

– Jag gå runt och tänker på han hela tiden.
Jag vill kunna ägna min tid åt annat, inte bara på honom. Men självklart finns det ju fördelar med att dejta eller ha ett förhållande:

– När jag dejtar en kille och får söta sms skriker och hoppar jag av lycka. Ligga i soffan och mysa samt kolla på någon bra film. Att dejta en kille och inte flera….eller vänta nu, det var en nackdel. Jag har svårt att få komplimanger men får jag det så bevisar det att det är en bra kille jag träffar.

Jag och en arbetskollega pratar nästan alltid om killar på jobbet. Oftast kommer det frågor som ”Varför hör han inte av sig?” eller ”Nej, nu är han för på. Måste han skriva sådär? Han behöver inte höra av sig sju gånger om dagen”. Det är alltid något man grubblar på i en relation. Egentligen ska man ju bara vara nöjd. Inte tänka för mycket. Killen/tjejen har en anledning till varför hon eller han inte har hört av sig, eller varför personen alltid hör av sig. Förr hade jag alltid regeln att om jag hade hört av mig sist, då är det killens tur. Det har jag skippat. För varje gång jag har hört av mig först så har killen blivit jätteglad. Allt grubblande tar kål på en. Dags att sluta.

Maria StrömqvistJag är 21 år gammal och börjar redan få en kris i mitt liv när jag tänker på alla jag känner som har skaffat familj. Men. Jag har hela livet på mig att hitta en man. Varför stressa? Ha roligt istället och njut av livet. Och jag tänker njuta av att vara singel.

© Maria Strömqvist
Många har en vän som man gör allt med och berättar hemligheter för. En bästa kompis. Men ibland kan det vara så att man glider ifrån varandra efter några års vänskap. Man kanske skaffar sig en ny bästa vän och plötsligt visar det sig att man har fått en vän för livet.

Visst är det okej att ha flera bästa kompisar eller att inte ha någon alls, abortion men det är aldrig fel att byta bästa vän. Många anser att om två personer är bästa vänner och den ena hör av sig mindre och sen inget alls så är det taskigt. Har man blivit bästa kompisar kan man inte byta efter någon månad. Jag tycker inte att det är fel med det. Kamrater kan glida ifrån varandra och sen är det inget mer med det. Man skaffar sig nya intressen som inte är gemensamma. En dag kanske det kommer en person som blir en vän för livet. Jag har haft jättemånga bästa kompisar under mitt 20-åriga liv och jag kommer garanterat att träffa nya. De gånger jag skaffat nya kompisar som jag blivit bästa vän med har jag utvecklats som person. Jag börjar gilla nya saker som jag inte ens tänkt på förr.

När jag träffade min nuvarande bästa kompis bestämde vi oss för att börja dansa, approved och i dag älskar jag det. Jag har även mognat mer som person efter varje kompis och lärt mig nya saker. Jag är sugen på att skaffa nya kamrater och det är alltid roligt att lära känna någon ny person, även om det inte blir en bästa kompis. Jag har haft skoj med vänner som inte varit min bästa kompis. Det kan vara en skolkamrat som man har jätteroligt tillsammans med, eller mina vänners vänner. Ibland kanske den ena kamraten börjar sakna sin gamla vän och kanske blir det de som gör allt tillsammans igen, som i gamla tider. Bada på kvällarna, tälta och försöka att hålla sig uppe i ett dygn. Lite konstiga saker som man gjorde förr och vill uppleva igen. Livet handlar om så mycket.

Maria StrömqvistGå vidare, träffa nya kompisar och kanske hitta tillbaka till varandra!

© Maria Strömqvist
Det var i oktober jag kom att tänka på det – själsfrände. Jag hade legat sjuk i flera dagar och bestämde mig för att kolla på ett avsnitt av Sex and the city. De tog upp ämnet Själsfrände och jag ställde frågan till mig själv; finns det själsfränder och finns min därute? Kanske, for sale men jag har svårt att tro det.

Alla drömmer väl om att någon gång i livet finna sin själsfrände. Men hur många av oss vet vad en själsfrände är? Svar: När du träffar din själsfrände så har du en stark känsla av samhörighet även om ni inte känner varandra. För ni känner lycka både i hjärtat och i själen, rx allt känns rätt. Personen är speciellt utvald för att passa just dig. Även fast kärleken mellan själsfränder alltid är ömsesidig så kan det också vara störande. Ibland blir det kanske inte som man tänkt sig, själsfränden liknar inte idealbilden som man har.

Vad gör det om man inte har någon själsfrände? Meningen med livet är att leva det. Och visst ingår kärlek i livet, fast måste själsfrände ingå i ett förhållande? Jag tycker inte att man ska leta efter sin själsfrände, finns det en så dyker han eller hon upp.

Jag sitter i soffan, ser slutet av Sex and the city. Carrie är deppad över att hon inte har en man, ingen själsfrände fast hon inte tror på det. Charlotte säger till Samantha, Miranda och Carrie: ”Varför kan vi inte vara varandras själsfränder? Och sen kan männen vara de här snubbarna som vi kan ha roligt med?” Ett av de bästa citaten och tipsen man kan tänka sig när man sitter deppad eller över att inte ha en själsfrände eller en partner. Det behöver faktiskt inte vara en kärlekspartner som är en själsfrände, det kan lika gärna vara en kompis eller flera.

Maria StrömqvistDeppa inte för att du aldrig hittar den rätta. Han eller hon dyker upp när man minst anar det. Leta aldrig efter din själsfrände, då hittar du aldrig personen.Lev i nuet och se vad som händer. Det ska jag göra i alla fall!

© Maria Strömqvist
Jag fick ett mejl och rubriken löd: ”Är det farligt att dejta på internet?”. Varje dag ser jag annonser ”Här hittar du kärleken, web bli medlem”. What the hell, erectile jag testar, order men bara för att se hur det är att dejta på internet. Jag lade upp en bild på mig själv, skrev en presentationstext. Det tog en minut,sen fick jag ett mejl: ”Hej. Jag gillar dig skarpt, vi har samma intressen. Skulle du vilja gå ut med mig någon gång?”.

Är det här ett skämt eller? Tydligen inte. Jag fick mejl flera gånger om dagen. Jag svarade på vissa, men inget seriöst. Jag blev ju bara medlem för att se hur det var och sedan blogga om det.

Efter fyra dagar fick jag nog, jag klarade inte av desperata killar som inte gör något annat än att försöka hitta sitt livs kärlek, om de nu gör det. Vem vet, de kanske är ute efter något helt annat. Av den anledningen kan det vara farligt att dejta på internet. Tänk om man blir våldtagen eller mördad? Eller något annat hemskt?

Varför går människor inte ut och raggar på krogen, eller hör med någon kompis om han eller hon har någon singelkompis? Det är hur lätt som helst att hitta någon, men internet känns så desperat.

Det är just därför det bara är desperata singlar som söker sig dit. Jag blev inte medlem av desperata skäl. Jag måste tydliggöra att jag bara skulle göra en slags undersökning. Jag skulle aldrig göra det seriöst, för varje gång en annons om internetdejting dyker upp blir jag förbannad.

Maria StrömqvistÄr det så svårt att kliva ut genom dörren? Sitta framför datorn hela dagarna och desperat leta en partner. Skaffa ett liv och träffa folk istället för att skriva till dem.

© Maria Strömqvist
När går gränsen för otrohet? En kram, capsule en kyss eller sex? Vi är alla olika när otrohet kommer på tal. Vissa tycker att en puss på munnen räcker för att vara otrogen.

Ämnet kom på tal igår när jag, buy Marina och Inna diskuterade vad otrohet var. Inna är personen som inte är svartsjuk av sig medan jag själv är 80 % svartsjuk. Vi var alla överens om att killen måste ha en väldigt bra anledning om vi skulle förlåta honom. Var det ett hångel på fyllan och som han verkligen, information pills verkligen ångrar till 110 procent…. kanske. Men det är som Marina säger, om han säger att han var för full så är det ingen anledning. ”Öh, men jag var så jävla full, det betydde inget och jag ångrar mig verkligen”. Skulle du komma med samma anledning om du hade dödat någon? Skulle inte tro det.

För mig går gränsen om min pojkvän kysser någon, och om jag ska förlåta honom måste han ha den bästa anledningen som finns i världen och ångra sig till 200 procent. Han ska göra allt för att få tillbaka mig. Jag är hård och jag är svartsjuk och jag tolererar inte otrohet.

Om killen eller tjejen varit otrogen och inte berättade något, och om du på något vis hade fått reda på det. Hur skulle du göra? Berätta, eller hålla det inne? Skulle du kunna leva med en lögn i kanske resten ditt liv, och skulle din partner det? Du älskar honom eller henne hur mycket som helst och vill verkligen inte förlora förhållandet och din partner känner likadant. Vågar du berätta att du vet? Vågar du riskera något?

Jag skulle berätta, berätta allt jag visste. Först låta honom förklara sig och sedan göra slut. För vem vill ha ett falskt förhållande?

Maria StrömqvistJag tycker att man bör dumpa sin partner om han eller hon varit otrogen. Kan man inte hålla sig till en så har man inte tillräckligt med känslor till sin partner. Han eller hon blev intresserad av en annan. Vill man inte att sin pojkvän/flickvän bara ska vara intresserad av bara dig. Ingen annan. Det ska bara finnas en. Och det är du.

© Maria Strömqvist
Svensk midsommar

Romantiska städer
Borås
Halmstad
Karlskrona
Malmö
Uppsala
Örebro
Falun
Härnösand
Karlstad
Nyköping
Visby
Östersund
Gävle
Jönköping
Linköping
Stockholm
Västerås
Göteborg
Kalmar
Luleå
Umeå
Växjö

Sverige är ett fantastiskt land på många sätt!
Här finns många möjligheter för er att upptäcka nya kärleksfulla miljöer med romantiska inslag – från en lantlig weekend på en herrgård, try där ni får chans att strosa omkring i alléer, viagra strosa runt i Gamla stan och känna den gemytliga huvudstaden och dess pulserande ådra till att åka på en skärgårdskryssning, healing i Göta kanal eller upptäcka Granbackens vackra miljö.

Sverige har på sin area många olika kärleksfulla alternativ för er som vill rå om varandra under en romantisk weekend och det finns många romantiska upplevelser och aktiviteter som ni kan göra tillsammans, för att upptäcka kärleken er emellan – om och om igen. Det viktiga är att ni har varandra och er relation som mål, har ni detta i fokus, så är den romantiska miljö och plats som ni väljer en bonus och värdefullt redskap för er, när ni ska förgylla och fördjupa er relation med kärlek och värme.

Att upptäcka nya saker hos varandra med romantiska inslag, samtidigt som ni har chans att uppleva kulturella inslag är ett kärleksfullt och upplevelserikt sätt att kombinera nytta och nöje – för Sverige har många romantiska aktiviteter som ni kan dela med varandra.

Många kärleksfulla städer finns det för er romantiska weekend!
Oavsett om ni vill planera för en romantisk weekend eller sista minuten, hoppas vi att du vill berätta om din kärleksweekend, så att fler får inspiration av kärleksfulla upplevelser.

Här finns många möjligheter för er att upptäcka nya kärleksfulla miljöer med romantiska inslag – från en lantlig weekend på en herrgård, där ni får chans att strosa omkring i alléer, strosa runt i Gamla stan och känna den gemytliga huvudstaden och dess pulserande ådra till att åka på en skärgårdskryssning, i Göta kanal eller upptäcka Granbackens vackra miljö.
Svensk midsommar

Romantiska städer

Sverige är ett fantastiskt land på många sätt!

Här finns många möjligheter
för er att upptäcka nya kärleksfulla miljöer med romantiska inslag – från en lantlig weekend på en herrgård, buy more about där ni får chans att strosa omkring i alléer, approved strosa runt i Gamla stan och känna den gemytliga huvudstaden och dess pulserande ådra till att åka på en skärgårdskryssning, i Göta kanal eller upptäcka Granbackens vackra miljö.


Sverige har på sin area
många olika kärleksfulla alternativ för er som vill rå om varandra under en romantisk weekend och det finns många romantiska upplevelser och aktiviteter som ni kan göra tillsammans, för att upptäcka kärleken er emellan – om och om igen. Det viktiga är att ni har varandra och er relation som mål, har ni detta i fokus, så är den romantiska miljö och plats som ni väljer en bonus och värdefullt redskap för er, när ni ska förgylla och fördjupa er relation med kärlek och värme.


Att upptäcka nya saker
hos varandra med romantiska inslag, samtidigt som ni har chans att uppleva kulturella inslag är ett kärleksfullt och upplevelserikt sätt att kombinera nytta och nöje – för Sverige har många romantiska aktiviteter som ni kan dela med varandra.


Många kärleksfulla städer finns det för er romantiska weekend!


Oavsett om ni vill planera
för en romantisk weekend eller sista minuten, hoppas vi att du vill berätta om din kärleksweekend, så att fler får inspiration av kärleksfulla upplevelser.


Här finns många möjligheter
för er att upptäcka nya kärleksfulla miljöer med romantiska inslag – från en lantlig weekend på en herrgård, där ni får chans att strosa omkring i alléer, strosa runt i Gamla stan och känna den gemytliga huvudstaden och dess pulserande ådra till att åka på en skärgårdskryssning, i Göta kanal eller upptäcka Granbackens vackra miljö.


Senaste nytt om kärleksfulla weekends:

[add_posts tag=romantisk-weekend-i-Sverige show=5]

Krama Mig tipsar:

Dagens grattis

.

Krama Mig tipsar

Tips

Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!

Bra för alla relationer

  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter