Tur i kärlek och spel?

Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

När du vill visa uppskattning inom romantikens värld till tonerna av romantik och kärlek, check recipe ger vi tips på inspiration för att skapa sunda förutsättningar. Känn dig fri att sätta dina toner till kärlekens melodi – hur blir din kärlekssång?

0 Kärlekssånger på spanska
0 Blandband med kärlekssånger
0 Att förföra med en kärlekssång
0 a
0 a
0 a

0 Romantiska sånger med kärleken
0 Romantiska sånger för “bara vara”-tillfällen
0 Romantiska sånger för förlovningen
0 Romantiska sånger för bröllopet
0 Romantiska sånger att älska till

0 Romantiska sånger att sakna till
När du vill visa uppskattning inom romantikens värld till tonerna av romantik och kärlek, shop ger vi tips på inspiration för att skapa sunda förutsättningar. Känn dig fri att sätta dina toner till kärlekens melodi – hur blir din kärlekssång?

0 Kärlekssånger på spanska
0 Blandband med kärlekssånger
0 Att förföra med en kärlekssång

0 Romantiska sånger med kärleken
0 Romantiska sånger för “bara vara”-tillfällen
0 Romantiska sånger för förlovningen
0 Romantiska sånger för bröllopet
0 Romantiska sånger att älska till

0 Romantiska sånger att sakna till
Kärleksfulla artister

När du vill visa uppskattning inom romantikens värld till tonerna av romantik och kärlek, approved ger vi tips på inspiration för att skapa sunda förutsättningar. Känn dig fri att sätta dina toner till kärlekens melodi – hur blir din kärlekssång?

0 Kärlekssånger på spanska
0 Blandband med kärlekssånger
0 Att förföra med en kärlekssång

0 Romantiska sånger med kärleken
0 Romantiska sånger för “bara vara”-tillfällen
0 Romantiska sånger för förlovningen
0 Romantiska sånger för bröllopet
0 Romantiska sånger att älska till

0 Romantiska sånger att sakna till
Låt romantiken flöda

Här samlar vi ett urval bland de tips på hur du kan underhålla romantik i din relation med din älskade partner. För visst är det kärleksfullt och romantiskt att visa dina känslor direkt från hjärtat, visit this med äkta och genuina handlingar?

Krammeny Romantikens högtid! Alla hjärtans dag är årets kommersiella högtid inom romantiken, diagnosis där du uppmanas att köpa romantiska presenter till din partner. Det finns andra sätt än kärlekspresenter, som exempelvis hälsning på Alla Hjärtans dag, som är ett lätt sätt att visa din kärlek och bra om ni har en relation på distans.

Krammeny Sprid det romantiska budskapet! Kontakta Krama Mig!

Skapa er romantiska weekend

Romantisk weekend i VenedigMed en romantisk weekend får ni chans att förgylla er relation! När ni åker i väg på romantisk weekend kan ni skapa kärleksfulla minnen med varandra och samtidigt komma från de vardagsbestyr som ni har.

Det finns många romantiska resmål att välja mellan och det finns något kärleksfullt med de allra flesta – så länge du och din partner är tillsammans. Det kan kännas romantiskt och kärleksfullt att åka i väg på en romantisk weekend; både till en exklusiv miljö med lyx i en lantlig herrgårdsmiljö och till en storstad och strosa omkring på shoppingstråken. Ni ska vara i fokus under er romantiska weekend, mind se till att båda är med på det ni vill uppleva tillsammans, för det är då helgen blir extra kärleksfull och romantiken i er relation stärker er samhörighet.

Tips på researrangör:  www.travelPartner.se 

Weekendresor

Romantisk weekend upplevelse Det finns flera arrangörer som erbjuder romantiska weekendpaket för dig som vill åka i väg på en romantisk weekend, där allt ingår – från busstransfer, tåg, flyg och andra transportmedel till er vistelse på hotell, 3-rätters middagar, aktiviteter under dagen, tillgång till relaxavdelning, frukost på sängen och champagne vid ankomsten.

Vad som är ska ingå i er weekendresa beror på vad som är viktigt för er och vilken ekonomi som ni kan lyxa till er romantiska weekend. Ju mer ni vill ska ingå i ert paket för er vistelse, ju dyrare blir weekendpaketet.

Det går att få en billig weekend, om ni inför resan kan förbereda saker på egen hand (som att boka bussresan på egen hand i stället för via researrangören).

Klassiska resmål och romantiska pärlor

Paris, Rom och Venedig är tre klassiska resmål för en romantisk weekend – kanske har Lady & Lufsen och Disneys tecknade filmer påverkat oss från barnsben om hur romantiken ska se ut. Det finns flera pärlor i romantikens och kärlekens tecken att välja mellan, vad sägs om att åka till Thailand och upptäcka nya romantiska delar av städer eller vistas i Kuba och se kubanska danser?

Förhoppningsvis finner du din pärla här bland Krama Mig´s reseupplevelsetips – vill du dela med dig om din reseskildring är du välkommen att berätta om din kärleksweekend.

Tips på researrangör: www.travelPartner.se

Trevlig romantisk weekend!

Romantiskt café: Vanga Kvarn

Visst är det härligt att kunna njuta en stund med kaffe på ett romantiskt café? Det är något som är magiskt med det där romantiska cafébesöket.

Att kunna umgås avslappnat tillsammans med sin bästa vän, online dejt eller partner och dricka en kopp kaffe tillsammans med en smarrig bakelse är romantiskt och vackert. Har du varit på något café utöver det vanliga? Ge tips på romantiskt café!


Vill du uppleva saker
i samband med det romantiska cafébesöket? Beställ konsertbiljetter på www.eventim.se eller överraska med en upplevelse från www.greatdays.se.

Tips på romantiska caféer:


Eskilstuna

Susanne Friman:
”Cafe’ Tingsgården Eskilstuna. I gammal och charmig miljö, kaffebröd gott så man kan dö, sneda väggar och tak, romantiskt med tända ljus och doft av bak…”

Monica:
”Hamncafeet vid Borgåsund mellan Eskilstuna och Västerås.. Tyvärr är det bara öppet sommartid..men att sitta ute vid vattnet och inte ihopklämd som på många kaffer utan en bra yta.. så man kan prata fritt.. Det tar bort lite av att känna sig pinsam.. ”


Jönköping

Sanna:
”Det som jag anser är det mest romantiska cafet är Claras i Jönköping”


Norrköping

Sussanne Nilsson:
”Färgargården vid strömmen i Norrköping där man kan äta våfflor och njuta av lugnet”


Umeå

Emily Söderberg:
”Det finns i Umeå och cafeet heter Vita björn. Det är en café båt så det är väldigt romantiskt och har en fin utsikt.”


Göteborg/Borås

Romantiskt bakverk från Pour Bonne

Romantiskt bakverk från Pour Bonne


Birgitta Einarsson:

”Mitt förslag är Pour Bonne, alldeles nära Domkyrkan i Göteborg. Härligt kaffe, goa bakverk o annat med den som du gillar bäst o mest!!”


Elisabeth Y Svensson:

”Vänga kvarn i Fristad utanför Borås. Om fint väder sitter man ute nära sävån och hör vattnet porla. Lugnet infinner sig. Hembakade bullar eller kvarnmacka med Kaffe. Underbara människor jobbar här. Hit ska man ta med den man har kär! ”


Hanna Henningsson:

”Det mest romantiska caféet är Villa Villekulla i Vasastan i Göteborg. Mysiga soffor, fina små krypin med små bord, underbar chokladkaka. Och, som om det inte vore nog, så har de den mest romantiska toaletten: alltid levande ljus här och var på hela toaletten! Supermysigt! ”


Mjölby

Malin Thomsen:
”Det mest romantiska cafeet jag varit på är Cafe Nyfiket i Mjölby som ligger precis jämte ån! Och man ska ju så klart sitta ute om man ska hitta den rätta känslan!”


Skellefteå

Boel Ekman:
”Det mest romantiska caféet finns i Skellefteå och heter Lilla Marie. Gammaldags, vackert och med underbara bakverk.”


Örebro

Hanna:
”Vardagsrummet på Ekersgatan i Örebro så otroligt mysigt ställe. Mörk belysning och tända ljus perfekta dejt stället”


Härnösand

Anna Henriksson:
”RUTIGA DUKEN i Härnösand är ett mysig romantiskt café. Förutsättningen för romantik är små vrår där man kan dra sig undan allas blickar och bara se varandra djupt i ögonen. Miljön är spännande med hopplock av gamla detaljer från början av 1900-talet. Därtill utsökta smörgåsar och gott hembakat bröd. Det är bara att ta en promenad in till centrala stan.”


Norberg

Mika Persson:
”Det ligger i Norberg och heter ELSA ANDERSSON konditori. Gulligt, pittoreskt i romantisk atmosfär från 1800 talets slut med de gamla möblerna kvar”


Stockholm


Jennie Appelgren:

”Det är Rosendals Café på Djurgården. Sitta i gräset under äppelträden och mysa med lyxfika, följt av promenad på Djurgården!”


Saga:

”Louie Louie är ett café på Bondegatan 13 i Stockholm. Lätt mysfaktor!”


Li Ångström:

”Det mest romantiska kaféet ligger vid Vinterviken tycker jag. Världens mest mysiga och romantiska utekafé.”

Romantisk julfika vid Tant Brun

Romantisk julfika vid Tant Brun


Pia Eriksson:

”Tant Brun i Sigtuna. Toppen på alla sätt, och allt är hembakt i 1700-tals miljö och en underbar romantisk trädgård att njuta i.”


Petra:

”Solsidan i Fredhäll är helt perfekt för en avskärmad dejt. Lugn i solnedgången med underbar utsikt! Ett fantastiskt smultronställe som (än så länge) är lite av en doldis.”


Karin:

”Deja Vu på Swedenborgsgatan i Sthlm är det mest romantiska caféet. Där finns en hel stab av varma och uppassande servitörer som ser till att allt känns mums!”

Jan-Ivar Nilsson:
”Röda Cafeét i Huddinge. Att sitta vid sjökanten och mata änder och andra fåglar, samtidigt som man njuter av utsikten och varandra.”

Dagens grattis

.

Krama Mig tipsar

Tips

Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!

Bra för alla relationer

  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter