Flygvaruhuset

Romantiska SMS
I SMS-arkivet finner du hundratals kärleksfulla, romantiska SMS som du kan använda vid många olika tillfällen. Varför inte skicka ett god morgon-sms eller god natt-sms som skapar en kärleksfull och romantisk stämning i er vardagsrelation?

Låt dig inspireras av romantiska kärlekssms som du kan skicka till någon när och kär. Kärleks-smsen är inskickade av Krama Mig´s besökare. Kom ihåg att uppleva saker tillsammans i det verkliga livet!


Gör en selfie i ditt romantiska SMS!

Förgyll spänning i relationen med romantiskt SMS!
  • Senaste tipsen på romantiska SMS:
Här kan du skicka romantiska SMS!
  • Telenor
    Telenor har gjort det enkelt att välja abonnemang. Du betalar bara för surfen. Samtal, SMS och MMS är fritt inom Sverige! Vid köp tillsammans med telefon utgår dock olika rabatter på telefonen beroende på vilket abonnemang man väljer. Större abonnemang, större rabatt på telefonen.
    >>> Beställ ditt abonnemang i dag på www.telenor.se! <<<

  • Tre
    3s ledstjärna är mobil kommunikation på kundens villkor. De jobbar hårt med att förbättra och bygga ut sitt nät. 3 var först i Sverige med att lansera 3G för snart 10 år sedan. Hårt arbete och omfattande investeringar har lönat sig. De är den enda operatören som använder det så kallade 900-bandet för 3G-trafik. Den nya tekniken ger en avsevärt bättre täckning, både inomhus och utomhus. Upp till fyra gånger så bra. 2012 lanserade de också 4G och 4G-nätet byggs ut i en rasande fart. Med ca 7 400 basstationer täcker 3s nät 98,5 % av Sveriges befolkning, vilket innebär att ca 9,1 miljoner svenskar kan ringa, skicka SMS. Besök tre.se redan i dag!
Bra mobilreklam


Världsartisten Dima Bilan gör reklam för Tele2


Dagens grattis

.

Krama Mig tipsar

Tips

Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!

Bra för alla relationer

  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter