Tur i kärlek och spel?

Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

I dina ögon
värmer sig en längtan
en glitterkaskad
av ett brinnande eldrött
vattenfall där jag
har drunknat
om och om igen
i de ljus av
en skönhet
så påfallande
vacker och djup
att mina ögon har tårats
i dina ögon värmer
sig en evighet
likt universums sfär
i dina ögon
värmer sig en kärlek
så skör sårbar
likt en liten blomma
i dina ögon fann jag svaret
på de jag länge
har sökt efter
en dag då tiden
för första gången
stannade och allting annat
slutade existera
en dag som kom
att bli min evighet
den dagen
då jag fann dig
då du kom likt en vind
in i mitt liv
och rubbade
hela min balans

Maria Hokkanen

Att hitta kärleken på nätet kan leda till romantik om du väljer rätt sajt för dejting.
När du känner dig redo för att dejta framgångsrikt med de dejtingtips som finns, shop finns ett antal dejtingsajter att välja mellan. Här får du tips på dejtingsajter som du kan registrera dig, ofta gratis, för att finna kärleken på framgångsrikt sätt. Lycka till!
Vibbar

Vibbar är det nya sättet att dejta på nätet – sajten vibbar.se tror på mjuka värden och att det är personligheter och personkemi som avgör i slutändan. Det finns fler värden än utseende, ålder och status som är avgörande. Vibbar.se använder sig av unika kommunikationssätt för att användaren ska kunna skapa en egen uppfattning. Registrera dig på www.vibbar.se!
Be2

Be2 vänder sig till dig som söker ett seriöst och långvarigt förhållande och de har utformat en modell som bygger på antropoliska, sociologiska och psykologiska kriterier som ger dig stora möjligheter för att få så bra matchningar som möjligt. Här kan du vara anonym så länge du själv vill och bestämmer själv när du vill presentera dig med ditt riktiga namn. Hitta kärleken på www.be2.se!

Fler dejtingsajter:

0 Jagodu
Jagodu är en smart och social dejtingupplevelse som bygger på den sociala nätverksprincipen. Om Facebook är det bästa sättet att samla in sin befintliga vänskapskrets hos idag, är Jagodu det bästa sättet att hitta nya människor att intressera sig för. Oavsett om du sitter vid dator, med din Smartphone eller framför din SmartTV så kan du träffa andra människor i din närhet genom Jagodu. Prova 3 månader gratis medlemskap på Jagodu.com!

0 eDarling
eDarling är den nya framgångsrika datingsidan där singlar får möjligheten att flörta online, skaffa nya bekantskaper och hitta kärleken för livet. Prova eDarling redan i dag!

0 50plusmatch.se
50plusmatch.se har sedan 2008 arbetat med online dating för aktiva människor över 50. De är en växande dating site och är aktiva i Sverige, Danmark, Holland och Belgien. Registrera dig i dag på www.50plusmatch.se

0 ShakeMyWorld
Svenskstartade Shake My World utmanar traditionell internetdejting och tar den tillbaka till verkligheten. Här erbjuds störst chans till romans genom att du träffar upp till 1000 singlar samtidigt. Att bli medlem är gratis och här möts sociala singlar med ett aktivt liv som vill inspireras till ett roligare singelliv fyllt av aktiviteter och puls. Finn dejten i dag på www.ShakeMyWorld.com!

Romantiska SMS
I SMS-arkivet finner du hundratals kärleksfulla, more about romantiska SMS som du kan använda vid många olika tillfällen. Varför inte skicka ett god morgon-sms eller god natt-sms som skapar en kärleksfull och romantisk stämning i er vardagsrelation?

Låt dig inspireras av romantiska kärlekssms som du kan skicka till någon när och kär. Kärleks-smsen är inskickade av Krama Mig´s besökare. Kom ihåg att uppleva saker tillsammans i det verkliga livet!


Gör en selfie i ditt romantiska SMS!

Förgyll spänning i relationen med romantiskt SMS!
  • Senaste tipsen på romantiska SMS:

[add_posts tag=romantiska-karlekssms show=5]

Här kan du skicka romantiska SMS!
  • Telenor
    Telenor har gjort det enkelt att välja abonnemang. Du betalar bara för surfen. Samtal, information pills SMS och MMS är fritt inom Sverige! Vid köp tillsammans med telefon utgår dock olika rabatter på telefonen beroende på vilket abonnemang man väljer. Större abonnemang, and större rabatt på telefonen.
    >>> Beställ ditt abonnemang i dag på www.telenor.se! <<<

  • Tre
    3s ledstjärna är mobil kommunikation på kundens villkor. De jobbar hårt med att förbättra och bygga ut sitt nät. 3 var först i Sverige med att lansera 3G för snart 10 år sedan. Hårt arbete och omfattande investeringar har lönat sig. De är den enda operatören som använder det så kallade 900-bandet för 3G-trafik. Den nya tekniken ger en avsevärt bättre täckning, både inomhus och utomhus. Upp till fyra gånger så bra. 2012 lanserade de också 4G och 4G-nätet byggs ut i en rasande fart. Med ca 7 400 basstationer täcker 3s nät 98,5 % av Sveriges befolkning, vilket innebär att ca 9,1 miljoner svenskar kan ringa, skicka SMS. Besök tre.se redan i dag!
Bra mobilreklam


Världsartisten Dima Bilan gör reklam för Tele2


Dagens grattis

.

Krama Mig tipsar

Tips

Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!

Bra för alla relationer

  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter