Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Karolina Karlsson Creech tipsar om två romantiska serier på TV:


Jag brukar skriva romantiska filmtips, men idag tänkte jag nämna två fantastiskt romantiska ”fjärilar i magen” – serier som du kanske gått miste om.

TV-serien "North and south"

”North and south””North and South”


”North and South”
  av Elizabeth Gaskell, en miniserie i fyra delar på 235 minuter och som visades 2004, ska ej förväxlas med filmen ”North and South” .Ett måste om du tycker om ”Stolthet och Fördom”.

Serien handlar om en ung kvinna, Margaret Hale som måste flytta upp till en stad i norra England där hon träffar bomullsväveriägaren John Thornton som står inför konkurs. Hon bildar sig en uppfattning om honom rätt fort baserat på hur hon ser honom behandla sina anställda, men uppfattningen kanske ändras med tiden?

TV-serien "Victar of Dibley"

”Victar of Dibley””Vicar of Dibley”


”Vicar of Dibley”
, de två sista avsnitten ”The Handsome stranger” och ”The Vicar in White”, visades under åren 2006-2007. Själva serien i sig är ju inte romantisk så, men de två sista avsnitten är riktigt mysiga om du är ett romantik-fan, och så får du några goda skratt på köpet. Gör gärna en sökning på youtube så kan du se lite klipp från serien…

Byns kvinnliga präst Geraldine Granger (Dawn French) tröttnar på att det aldrig blir hennes tur att hitta Mr Right, hon tror lyckan kan vända när hon träffar byns nyinflyttade snygging Harry Kennedy (Richard Armitage) men det visar sig att han inte bor ensam…


// Karolina Karlsson Creech

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-04-05 klockan 12:32. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter