Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


När solen börjar stråla och våren närmar sig med stormsteg, kan det kännas skönt att se över ditt boende för att se om det behövs ny inredning i hemmet och i din garderob, för att du ska känna dig fräsch för vårens möjligheter för romantik och kärlek med din älskade.

Här får du några tips på romantisk inredning för att skapa en kärleksfull, gemytlig stämning i vardagen med lyx tillsammans med din älskade partner:

Påslakan från Zara Ett kärleksfullt påslakan från Zara att ha på sängen, som är vackert utfört och praktisk öppning med knappar.
>>> Se mer på www.ellos.se! <<<
Taklampa från Royal Design Med rätt belysning när ni myser framför TV:n, kan kärleksfulla ögonblick skapas på tu man hand.
>>> Se taklampa på www.royaldesign.se! <<<
Ljuslykta från Royal Design Med tända ljus kan ni känna kärlekens varma andetag och känslan av varandras närhet kan betyda mycket mer än alla pengar i världen.
>>> Se ljuslyktan på www.royaldesign.se!
Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-22 klockan 05:47. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter