Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Romantisk weekend i Amsterdam

Tulpanens huvudstad och kärlekens magi


För dig som är intresserad
av blommor och blomvård, är Nederländerna ett starkt, rekommenderat land att besöka, eftersom de är kända för alla sina vackra tulpaner och sättet att vårda de vackra blommorna (en blomsterbukett med tulpaner kan du ge vid alla högtidliga tillfällen och tulpaner är på frammarsch och är snart stark kandidat till de röda rosorna vid Alla hjärtans dag).


Nederländerna
(eller Holland som många säger till vardags) ingår i BENELUX, som består av Belgien, Nederländerna och Luxemburg och huvudstaden i landet är Amsterdam. Här hittar du många sevärdheter och byggnader som har stor betydelse för landets kulturella och historiska bakgrund – som huset där Anne Frank bodde vissa delar under andra världskriget och Dam torget, där Napoleon träffade sina trupper för att ta över staden.


Rent partipolitiskt är det
legalt att handla med droger och prostitution i Nederländerna, men det är inte att rekommendera, då det inte är romantiskt eller kärleksfullt på något sätt. Använd tiden i stället för att besöka Amsterdams vackra kanaler och Zoo, som uppskattas av både turister och av den nederländska befolkningen.

>>> Boka resan direkt på www.Travelstart.se! <<<

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-15 klockan 10:27. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter