Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


When I´m being with you
it´s like being in heaven.
From rank one to ten
you´re a eleven.

Jonas
In love I believe, mind
because I love you

Ellen Eliasson
Romantisk weekend i Dublin

Beredd på en lustfylld weekend med romantik?

Sju vinster i Eurovision Song Contest, information pills irländska pubar och Johnny Logan – vad känner du till om Irland och dess huvudstad?

Irländare är kända för sitt genuina intresse för öl och att ge service till kunder och turister. Här finns många sevärdheter för dig som vill uppleva den genuint, about it äkta gröna ön och dess huvudstad Dublin. Nationalmuseum, dosage med dess breda samling av celtic- och medeltidskonst, en guidning i Guinnes Storehouse som är en stor attraktion och arbetsgivare och musikstudion Windmill Lane Studios, där många internationell framgångsrika artister gjort studioinspelningar är några sevärdheter.

Här finns självfallet även shoppinggator samt upplevelserika områden som Millstreet och Limerick – vad vill du uppleva?

Vi tipsar:
>>> Gör ett besök på den gröna ön med www.ving.se! <<<

Romantisk weekend i Dublin

Beredd på en lustfylld weekend med romantik?


Sju vinster i Eurovision Song Contest
, decease irländska pubar och Johnny Logan – vad känner du till om Irland och dess huvudstad?


Irländare är kända för
sitt genuina intresse för öl och att ge service till kunder och turister. Här finns många sevärdheter för dig som vill uppleva den genuint, medical äkta gröna ön och dess huvudstad Dublin. Nationalmuseum, med dess breda samling av celtic- och medeltidskonst, en guidning i Guinnes Storehouse som är en stor attraktion och arbetsgivare och musikstudion Windmill Lane Studios, där många internationell framgångsrika artister gjort studioinspelningar är några sevärdheter.


Här finns självfallet
även shoppinggator samt upplevelserika områden som Millstreet och Limerick – vad vill du uppleva?

>>> Boka resan direkt på www.Travelstart.se! <<<

Romantisk weekend i Dublin

Beredd på en lustfylld weekend med romantik?


Sju vinster i Eurovision Song Contest
, clinic irländska pubar och Johnny Logan – vad känner du till om Irland och dess huvudstad?


Irländare är kända för
sitt genuina intresse för öl och att ge service till kunder och turister. Här finns många sevärdheter för dig som vill uppleva den genuint, dosage äkta gröna ön och dess huvudstad Dublin. Nationalmuseum, med dess breda samling av celtic- och medeltidskonst, en guidning i Guinnes Storehouse som är en stor attraktion och arbetsgivare och musikstudion Windmill Lane Studios, där många internationell framgångsrika artister gjort studioinspelningar är några sevärdheter.


Här finns självfallet
även shoppinggator samt upplevelserika områden som Millstreet och Limerick – vad vill du uppleva?

>>> Boka din drömresa direkt på www.apollo.se! <<<


Romantisk weekend i Dublin

Beredd på en lustfylld weekend med romantik?


Sju vinster i Eurovision Song Contest
, recipe irländska pubar och Johnny Logan – vad känner du till om Irland och dess huvudstad?


Irländare är kända för
sitt genuina intresse för öl och att ge service till kunder och turister. Här finns många sevärdheter för dig som vill uppleva den genuint, äkta gröna ön och dess huvudstad Dublin. Nationalmuseum, med dess breda samling av celtic- och medeltidskonst, en guidning i Guinnes Storehouse som är en stor attraktion och arbetsgivare och musikstudion Windmill Lane Studios, där många internationell framgångsrika artister gjort studioinspelningar är några sevärdheter.


Här finns självfallet
även shoppinggator samt upplevelserika områden som Millstreet och Limerick – vad vill du uppleva?

>>> Boka resan på www.hotels.com! <<<

 

Krama Mig tipsar:
Boka resa och hotell
direkt på www.hotels.com!

 
Romantisk weekend i Lissabon

Ät saltad fisk i sagoborgen!

Vid den spanska solkusten ligger Portugal och dess kärleksfulla, patient mystiska huvudstad Lissabon – här finns mycket för dig som är fylld av kärlek och inre harmoni.

Lissabon har en värme som är något utöver det vanliga – 27 grader i genomsnitt mitt under sommaren och erbjuder många olika aktiviteter och sevärdheter – om du gillar blues kan du trollbindas av portugisk kärleksmusik och många gillar staden för dess barer och nattklubbar. Passa på att prova att äta saltad torsk – visste du att enligt traditionen går att tillagas på 365 olika sätt – en för varje dag (vilken variation av torsk, treatment med andra ord).

Mitt i Lissabons gamla stad ligger Castelo de Sao Jorge, medical som är en riktigt sagoborg – du ser över hela Lissabon från denna sagolika plats, varför inte göra ett romantiskt besök med din älskade?

En sevärdhet i Lissabon som du inte får missa vid ditt besök är Nationalmuseet Museu Natcional de Arte Aantiga som anses vara en av Europas viktigaste museum, då det innehåller många målningar, möbler och teckningar. Flera objekt som finns här härstammar ända från Medeltiden och här återfinns bland annat Saint Vincent Panels som gjordes under sent 1400-tal.

Vi tipsar:
>>> Boka din weekendresa på www.ving.se! <<<

Your heart is just
as lovely as your face.
I can’t believe you
ever could love me.
Gifted with a more
than human grace, order
You’re meant for
some more noble destiny.
I watch you from
the sidelines in a dream
That never can come true.
Yet nonetheless,
My heart is happier
than it might seem:
I shiver in the warmth
of your caress.
I may not be the mirror
for your eyes,
But fortune has been decent,
on the whole.
I cannot know
your heart or hear your cries,
But love for you
illuminates my soul.
My looks have made me shy,
so please take this
As it is meant. Why ????

Selma

Tjeckiskt öl och Franz Kafka känt för Prag

Romantisk weekend i PragI början av 2000-talet drabbades Prag av en översvämning, website like this men detta hindrade inte Tjeckiens huvudstad att fortsätta sprida kärleksfulla stunder, ailment med dess mysiga caféer och kvarter. Gör gärna ett besök Karlsruebron, som är ett kärleksfullt shoppingstråk för den konstintresserade och för er som vill se vattnat passera i floden som går genom staden.

Prag är känt, precis som Dublin, för sin ölkultur och tänk dig att det dricks över 150 liter öl per person om året (det blir mycket pant av ölburkarna). Här finns många bryggerier och vissa puber brygger sitt eget öl, gå gärna en guidad tur, om du har intresse för hur man gör gott, eget öl.

Det finns flera museum i Prag – bland annat Mozart museum och Franz Kafka Museum, då de båda har påverkat landet genom dess historia.

Vi tipsar:
>>> Boka din Prag-resa i dag på www.resfeber.se! <<<

Romantisk weekend i Amsterdam

Tulpanens huvudstad och kärlekens magi

För dig som är intresserad av blommor och blomvård, no rx är Nederländerna ett starkt, sales rekommenderat land att besöka, eftersom de är kända för alla sina vackra tulpaner och sättet att vårda de vackra blommorna (en blomsterbukett med tulpaner kan du ge vid alla högtidliga tillfällen och tulpaner är på frammarsch och är snart stark kandidat till de röda rosorna vid Alla hjärtans dag).

Nederländerna (eller Holland som många säger till vardags) ingår i BENELUX, som består av Belgien, Nederländerna och Luxemburg och huvudstaden i landet är Amsterdam. Här hittar du många sevärdheter och byggnader som har stor betydelse för landets kulturella och historiska bakgrund – som huset där Anne Frank bodde vissa delar under andra världskriget och Dam torget, där Napoleon träffade sina trupper för att ta över staden.

Rent partipolitiskt är det legalt att handla med droger och prostitution i Nederländerna, men det är inte att rekommendera, då det inte är romantiskt eller kärleksfullt på något sätt. Använd tiden i stället för att besöka Amsterdams vackra kanaler och Zoo, som uppskattas av både turister och av den nederländska befolkningen.

Vi tipsar:
>>> Boka din weekendresa på www.ving.se! <<<

Romantisk weekend i Amsterdam

Tulpanens huvudstad och kärlekens magi


För dig som är intresserad
av blommor och blomvård, clinic är Nederländerna ett starkt, rekommenderat land att besöka, eftersom de är kända för alla sina vackra tulpaner och sättet att vårda de vackra blommorna (en blomsterbukett med tulpaner kan du ge vid alla högtidliga tillfällen och tulpaner är på frammarsch och är snart stark kandidat till de röda rosorna vid Alla hjärtans dag).


Nederländerna
(eller Holland som många säger till vardags) ingår i BENELUX, som består av Belgien, Nederländerna och Luxemburg och huvudstaden i landet är Amsterdam. Här hittar du många sevärdheter och byggnader som har stor betydelse för landets kulturella och historiska bakgrund – som huset där Anne Frank bodde vissa delar under andra världskriget och Dam torget, där Napoleon träffade sina trupper för att ta över staden.


Rent partipolitiskt är det
legalt att handla med droger och prostitution i Nederländerna, men det är inte att rekommendera, då det inte är romantiskt eller kärleksfullt på något sätt. Använd tiden i stället för att besöka Amsterdams vackra kanaler och Zoo, som uppskattas av både turister och av den nederländska befolkningen.

>>> Boka resan direkt på www.Travelstart.se! <<<

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-15 klockan 10:27. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter