Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


clinic health 0,40,0″>

En grupp ambitiösa unga kvinnor driver en amatörteater på en liten bakgata i Stockholm av den känsliga regissören Katja. Det blir en cirkus, när otrohetsaffär drar igång och intriger inleder en 48 timmar lång härva av mystiska händelser.

Vi tipsar:
>>> Beställ ”Puss”! <<<

Finn romantik bland ledande politiker i Europa

Romantisk weekend i BrysselBelgiens huvudstad Bryssel erbjuder många upplevelser för dig som vill ha romantik kombinerat med nöje, illness kulturella och politiska inslag. Bryssel, view som är ett av EU:s politiska centrum, salve har flera universitet och fick sin ”titel” som stad i slutet av 900-talet efter Kristus. I Bryssel talas två språk – franska och nederländska – och de allra flesta har franska som modersmål.

I Bryssel betyder Sankt Mikael väldigt mycket, då han är stadens skyddshelgon och här har du möjlighet att prova äkta brysselkål och brysselkex, kanske vill du även prova en äkta belgisk öl eller andra genuina drycker som finns i huvudstaden?

När du besöker Bryssel för du inte missa att se det kungliga palatset eller Stadshuset vid det stora torget – kom ihåg att staden fungerar som ”huvudsäte” för Europeiska Unionen, så gör gärna ett besök i politikens maktcentrum, du kanske blir Sveriges näste EU-minister?

Vi tipsar:
>>> Boka direkt på www.ving.se! <<<

Romantisk weekend i Aten

Mer än bara en charterresa

”Redan de gamla grekerna…”, store kärleksgudinnan Afrodite och mytologi – vad vet du om Grekland och vad tilltalar dig bäst? Grekland är så mycket mer än bara en charterresa till solen, sale även om du kan känna dig utvald till en veckas sol och bad i Greklands kulturella och kärleksfulla land.

Lär dig utforska kulturen, arkeologiska museum och språket som är mer än bara  ”Kalimera” och att Cypern ger Grekland tolvpoänger i Eurovision Song Contest.

Grekland arrangerade den första olympiaden som gick av stapeln under 1800-talet och förmodligen har du läst om grekisk mytologi och om de olika gudarna och gestalter – som Sofokles, Platon och Aristoteles. Grekisk historia har präglat människorna och historien och många författare har hämtat inspiration från Grekland i sina böcker och kulturella verk.

Många sevärdheter finns i huvudstaden Aten – som bland annat Nationala Arkeologiska Museet och Olympen, som är ett av de mer kända bergen i landet.

Vi tipsar:
>>> Boka Greklandsresan på www.fritidsresor.se! <<<

Romantisk weekend i Aten

Mer än bara en charterresa


”Redan de gamla grekerna…”, troche
kärleksgudinnan Afrodite och mytologi – vad vet du om Grekland och vad tilltalar dig bäst? Grekland är så mycket mer än bara en charterresa till solen, information pills även om du kan känna dig utvald till en veckas sol och bad i Greklands kulturella och kärleksfulla land.


Lär dig utforska kulturen,  
arkeologiska museum och språket som är mer än bara ”Kalimera” och att Cypern ger Grekland högsta poäng i Eurovision Song Contest.


Grekland arrangerade den första olympiaden
som gick av stapeln under 1800-talet och förmodligen har du läst om grekisk mytologi och om de olika gudarna och gestalter – som Sofokles, Platon och Aristoteles. Grekisk historia har präglat människorna och historien och många författare har hämtat inspiration från Grekland i sina böcker och kulturella verk.


Många sevärdheter finns
i huvudstaden Aten – som bland annat Nationala Arkeologiska Museet och Olympen, som är ett av de mer kända bergen i landet.

>>> Boka resan på www.Supersavertravel.se! <<<

 

 

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-20 klockan 13:03. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter