Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Romantisk weekend i Aten

Mer än bara en charterresa


”Redan de gamla grekerna…”,
kärleksgudinnan Afrodite och mytologi – vad vet du om Grekland och vad tilltalar dig bäst? Grekland är så mycket mer än bara en charterresa till solen, även om du kan känna dig utvald till en veckas sol och bad i Greklands kulturella och kärleksfulla land.


Lär dig utforska kulturen, 
arkeologiska museum och språket som är mer än bara ”Kalimera” och att Cypern ger Grekland högsta poäng i Eurovision Song Contest.


Grekland arrangerade den första olympiaden
som gick av stapeln under 1800-talet och förmodligen har du läst om grekisk mytologi och om de olika gudarna och gestalter – som Sofokles, Platon och Aristoteles. Grekisk historia har präglat människorna och historien och många författare har hämtat inspiration från Grekland i sina böcker och kulturella verk.


Många sevärdheter finns
i huvudstaden Aten – som bland annat Nationala Arkeologiska Museet och Olympen, som är ett av de mer kända bergen i landet.

>>> Boka resan på www.Supersavertravel.se! <<<

 

 

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-20 klockan 13:03. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter