Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Romantisk weekend i Berlin

Historisk stad med många sevärdheter

Berlinmurens fall och en gemenskap och samhörighet efter att Väst- och Östtyskland enades. Under flera års tid har man arbetat för att rusta upp öst-Berlin och har lyckats skapa gemytliga miljöer. Gör gärna ett besök i Berlins TV-torn för att få en vacker sky över staden.

Berlin är enligt många Europas vackraste huvudstad och det finns säkerligen något bakom det, treatment seek med tanke på att det finns så mycket arbete bakom detta, this web i och med Berlinmurens fall. Här bor drygt tre miljoner människor och har ett historiskt och kulturellt arv som gör att staden är en mycket uppskattad och besökt metropol. Här finns många teatrar, festivaler och museum som är värda att besöka – som Brandenburger Tor, Madame Tussauds vaxkabinett och Bebelplatz.

När du är på besök i Berlin, bör du inte missa att se någon av de vackra parker som finns – som Tiergarten som har cirka 210 hektar park och den botaniska trödgården som är ett rekreationsområde på över 40 kvadratmeter. Många väljer att passa på att besöka äventyrsbadet TURM, som inte ligger allt för långt från Berlin. Vad finner du för pärlor i Berlin?

Vi tipsar:
>>> Boka ett besök i Berlin på www.ving.se! <<<

Romantisk weekend i Berlin

Historisk stad med många sevärdheter


Berlinmurens fall och
en gemenskap och samhörighet efter att Väst- och Östtyskland enades. Under flera års tid har man arbetat för att rusta upp öst-Berlin och har lyckats skapa gemytliga miljöer. Gör gärna ett besök i Berlins TV-torn för att få en vacker sky över staden.


Berlin är enligt många
Europas vackraste huvudstad och det finns säkerligen något bakom det, visit web med tanke på att det finns så mycket arbete bakom detta, click i och med Berlinmurens fall. Här bor drygt tre miljoner människor och har ett historiskt och kulturellt arv som gör att staden är en mycket uppskattad och besökt metropol. Här finns många teatrar, medical festivaler och museum som är värda att besöka – som Brandenburger Tor, Madame Tussauds vaxkabinett och Bebelplatz.


När du är på besök i Berlin,
bör du inte missa att se någon av de vackra parker som finns – som Tiergarten som har cirka 210 hektar park och den botaniska trödgården som är ett rekreationsområde på över 40 kvadratmeter. Många väljer att passa på att besöka äventyrsbadet TURM, som inte ligger allt för långt från Berlin. Vad finner du för pärlor i Berlin?

>>> Boka resan direkt på www.Travelstart.se! <<<

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-20 klockan 12:53. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter