Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Finn romantik bland ledande politiker i Europa

Romantisk weekend i Bryssel
Belgiens huvudstad Bryssel
erbjuder många upplevelser för dig som vill ha romantik kombinerat med nöje, kulturella och politiska inslag. Bryssel, som är ett av EU:s politiska centrum, har flera universitet och fick sin ”titel” som stad i slutet av 900-talet efter Kristus. I Bryssel talas två språk – franska och nederländska – och de allra flesta har franska som modersmål.


I Bryssel betyder Sankt Mikael
väldigt mycket, då han är stadens skyddshelgon och här har du möjlighet att prova äkta brysselkål och brysselkex, kanske vill du även prova en äkta belgisk öl eller andra genuina drycker som finns i huvudstaden?


När du besöker Bryssel
för du inte missa att se det kungliga palatset eller Stadshuset vid det stora torget – kom ihåg att staden fungerar som ”huvudsäte” för Europeiska Unionen, så gör gärna ett besök i politikens maktcentrum, du kanske blir Sveriges näste EU-minister?

>>>Boka resan direkt på www.Travelstart.se! <<<

 

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-20 klockan 12:56. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter