Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Värme för både kropp och själ

Kuba är ett tropiskt land
i Västindien, med ett varmt klimat med milda vindar under året. Under vinterhalvåret är temperaturen runt 20 plusgrader och under sommarhalvåret drygt 30 grader. Här finns cirka 1600 småöar som ligger söder om USA och Bahamas. Vid den långa kustlinjen i norr finns ett växtrikt korallrev och landet är ett spännande alternativ för dig som vill uppleva något unikt och annorlunda.
Boka din resa på www.Travelstart.se!


Kuba – ett land med vackra stränder och sevärdheter!

Sevärdheter med kärlek och värme

Romantisk weekend i Havanna
På Kuba är kärleksspråket
spanska det officiella språket och här kan du bland annat se cigarrfabriken Partagas, ett drygt tre kilometer grottsystem och domkyrkan i huvudstaden Havanna. Det sägs att de jordiska delarna av Christoffer Columbus ska ligga begravda i kyrkan. Andra sevärdheter är Havanna Vieja, som FN-organet UNESCO utnämnt som ett ”kulturarv för mänskligheten” och de vackra gatorna, husen och gåstråken som finns i Havanna.


Kuba anses vara
ett kommunistiskt land och en av de mer kända personerna är Fidel Castro, som styrde landet för det kommunistiska partiet under tiden 1976-2008 och är självständigt sedan 1902.

>>> Boka din resa på www.Travelstart.se! <<<
Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-20 klockan 14:16. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter