Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Romantisk weekend i Helsingfors


Helsingfors erbjuder mer
än Finlandsresor på Östersjön som annars brukar associeras med när man tänker på en weekend mellan Helsingfors och Stockholm. Bland annat kan du se djur från den tropiska regnskogen på Högholmen.


Vill du uppleva äkta, information pills pill finsk mat
är ett besök i Gamla Saluhallen ett värdefullt och inspirerande besök – här får du smaka på de olika specialiteter som erbjuds vid olika säsonger under året, vad sägs om att smakaand med kantareller i augusti eller äta Runebergstårta i februari?


I Helsingfors kan du besöka
flera nöjesparker; Barnens eget galleri och dansteatern är två ställen som är mycket populära. Domkyrkan och S:t Henriks katedral är två sevärdheter för dig som är intresserad av stilmässiga byggnader.


Många gillar shopping
och Helsingfors har flera kärleksfulla shoppingstråk, som du kan köpa romantiska presenter, mellan dina park- och museumbesök. Vad inspirerar dig mest?

>>> Boka resan direkt på www.Travelstart.se! <<<

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-20 klockan 11:28. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter