Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Romantisk weekend i Lissabon

Ät saltad fisk i sagoborgen!


Vid den spanska solkusten
ligger Portugal och dess kärleksfulla, mystiska huvudstad Lissabon – här finns mycket för dig som är fylld av kärlek och inre harmoni.


Lissabon har en värme
som är något utöver det vanliga – 27 grader i genomsnitt mitt under sommaren och erbjuder många olika aktiviteter och sevärdheter – om du gillar blues kan du trollbindas av portugisk kärleksmusik och många gillar staden för dess barer och nattklubbar. Passa på att prova att äta saltad torsk – visste du att enligt traditionen går att tillagas på 365 olika sätt – en för varje dag (vilken variation av torsk, med andra ord).


Mitt i Lissabons gamla stad
ligger Castelo de Sao Jorge, som är en riktigt sagoborg – du ser över hela Lissabon från denna sagolika plats, varför inte göra ett romantiskt besök med din älskade?


En sevärdhet i Lissabon
som du inte får missa vid ditt besök är Nationalmuseet Museu Natcional de Arte Aantiga som anses vara en av Europas viktigaste museum, då det innehåller många målningar, möbler och teckningar. Flera objekt som finns här härstammar ända från Medeltiden och här återfinns bland annat Saint Vincent Panels som gjordes under sent 1400-tal.

>>> Boka resan direkt på www.Travelstart.se! <<<

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-20 klockan 12:46. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter