Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Romantisk weekend i Malmö

Skånes residenshuvudstad har Karl X Gustav mycket att tacka för, det var han som erövrade området från att vara danskt. Staden Malmö kom till ungefär i samma period som Stockholm grundades (i mitten av 1200-talet) och det efter att staden anlades och tog över namnet Malmö från en kyrkby.


I Malmö finns många bra kommunikationer
– både inom kommunen, till övriga Sverige och utomlands. Här finns många spårvagnar, bra bilförbindelser via bland annat Öresundsbron och en modern flygplats som har många avgångar om dagen. När du besöker Malmö ska du se historiska och kulturella inslag – som Sant Johannes kyrka, synagogan och Kung Oscars park som invigdes 1872. På Malmö opera och musikteater visas musikaler, opera och operetter och ät en god bit på Slagthuset, som är ett nöjescentrum mitt i Malmö.


Se till att ta hand om dig själv
och din älskade partner under er Malmö-vistelse genom avkoppling på hotell, en matlagningskurs eller en lyxig herrgårdsupplevelse.

>>> Boka din weekendresa på www.nordicchoicehotels.se! <<<

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-13 klockan 15:54. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter