Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Gör ett besök på en av de strövstigarna som finns vid Stensö friluftsområde som ligger strax utanför Kalmar. Vad är mer romantiskt än att gå hand i hand i vacker natur med din partner och få avkoppling på ett kärleksfullt hotell?

Romantisk weekend i Kalmar

Stärk era band mellan er under er weekend i Kalmar och gör en gemensam insats i en äventyrsbana eller besök något av de slott eller fästingar som finns i Kalmar.

>>> Boka rum på Scandic Kalmar Väst – klicka här! <<<


Romantisk weekend i Karlstad

Värmlands resistensstad Karlstadgrundades 1584 är en av Sveriges större städer med närmare 60 000 invånare. Härifrån kommer flera kända profiler, information pills som Gustaf Fröding och Selma Lagerlöf och en myt säger att solen alltid lyser här i Karlstad. Här har du chans att köra en travhäst, flyga luftballong och koppla av på hotell – så att en weekend i Karlstad blir både händelserik och kärleksfull.

>>> Boka rum på Scandic Karlstad City – klicka här! <<<


Besök Agnes Gårdsmejeri under en romantisk weekend i VäxjöSvenska traditioner är något som är värt att bevara.
Upplev minnesvärda händelser, price som att besöka Agnes Gårdsmejeri och se hur det är att vara en ”riktig bonde”. Koppla av på hotell och njut av varandras närvaro på tu man hand.

>>> Boka rum på Scandic Växjö! <<<


Besök Agnes Gårdsmejeri under en romantisk weekend i VäxjöSvenska traditioner är något som är värt att bevara.
Upplev minnesvärda händelser, cost som att besöka Agnes Gårdsmejeri och se hur det är att vara en ”riktig bonde”. Koppla av på hotell och njut av varandras närvaro på tu man hand.

>>> Boka din weekendresa på www.nordicchoicehotels.se! <<<

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-13 klockan 18:38. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter