Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Romantisk weekend i Tallinn

Estland – grannland i öst!

Tänk dig Gamla stan i Stockholm med gränder, check more about historiska byggnader och romantiska caféer med en gemytlig stämning! Precis så ser stora delar av vårt grannland ut och många delar av huvudstaden Tallinn.

Tallinn var Europas kulturhuvudstad 2011, store vilket uppmärksammades stort i Estland med aktiviteter i staded. Många kultursevärdheter finns med andra ord och eftersom avståndet mellan Sverige och Estland inte är för stort (knappt 40 mil från statsgränserna), så kan en weekend till Tallinn vara avkopplande med humana priser, jämför priser på resfeber.se och se vad som passar er bäst. Romantisk weekend i Tallinn
Mysigt hotell i Tallinn.
Bild: www.travellink.se

Att åka i väg på en romantisk weekend till Tallinn med din älskade partner är något som passar många tillfällen; oavsett om ni bara vill åka i väg över ett par dagar för att uppleva ett miljöombyte på tu man hand eller vill ha en smekmånad i ett annat land utan att det ska kosta tiotusentals kronor, men ändå inte göra avkall på det viktigaste – att ha möjligheten att få rå om varandra i en kärleksfull, romantisk miljö, samtidigt som ni får möjligheten till ett kulturellt och rikt miljöombyte.

Upplev Tallinn på våren, sommaren eller hösten?
Tallinn har många romantiska sevärdheter och höjdpunkter i Tallinn alla årstider. Det är inte bara med vyn från kryssningsfartyg som ges, utan stanna kvar ett par dagar och upplev magin med staden.

>>> Hitta Sista minuten-resor
på Stena Line.se! <<<
Selma Spa husetTa hand omkropp och själ. Bild: Selma Spa
Romantisk avslappning eller träningsweekend
Skäm bort din kropp och själ

Att åka på spa är att skämma bort sig själv och sin kropp maximalt. Att få slappna av ordentligt i en lugn miljö är något många behöver i en stressig vardag och det kan vara riktigt romantiskt att få dela spaupplevelsen med någon man älskar. Att fly vintern, adiposity stressen på jobbet eller pressen att alltid behöva laga mat, mind skjutsa barn och städa huset genom att låta kroppen sväva i ett varmt bad är lite som att låta vattnet skölja bort spänningarna. En av det här landets mest kända spaanläggningar är Selma Spa i Sunne i Värmland. Ett stenkast ifrån gården Mårbacka där Selma Lagerlöf växte upp hittar man nu en toppmodern spaanläggning med pooler, restaurang, hotellrum och mycket mer.
>>> Boka spalyx för två på www.greatdays.se! <<<

Stort utbud av behandlingar
Det finns ett stort antal behandlingar att välja på, både traditionella och ner nyskapande. Välj själv vilken typ av behandling du vill ha. En hand eller en fot behandlas lika kungligt som ansiktet och resten av kroppen. En mycket intressant behandling som finns på Selma Spa är den så kallade ”Relaxing Pod”.  Detta är ett litet relaxrum där man inte bara får slappna av med massage, utan enligt sex olika teman anpassas ljuset i podden, dofter fyller rummet och ljud som stämmer med temat skänker

Behandling på Selma Spa
Koppla av en stund!
Bild: Selma Spa

lugn eller ger energi. Earth, Ocean och Forest är relaxteman som med musik och naurens ljud och dofter hjälper dig att varva ner och kanske till och med somna. Tanken är att det ska kännas som en gryning i skogen eller som att somna till havets vågskvalp. Light, Future och Ultra Light är ljusterapiteman. Ljuset och musiken ger ny energi och dofterna gör dig pigg nog att möta livet utanför podden igen. Du som gillar klassisk spabehandling och förknippar spa med fuktgörande och avslappnande lerinpackningar ska inte behöva åka hem besviken. Selma Spa erbjuder en 110-minutersbehandling med lerinpackning, kurbad och massage. Klassiskt så det förslår! Det finns sex olika massageprogram att välja på, från klassisk massage till hot stone-massage där varma vulkanstenar värmer trötta och stela muskler.

Mens sana in corpore sano – en sund själ i en sund kropp

För att kroppen ska må riktigt bra behövs inte bara avslappning. Om kroppen är vältränad mår man lättare bra även i själen och det har Selma Spa tagit fasta på. De erbjuder många olika former av träning. Om du inte attraheras av instruktörsledda pass så kan du träna på egen hand i gymmet, ta en löprunda eller varför inte åka längdskidor? Även om det är sommar ute så kan du ta en liten utflykt till skidtunneln i Torsby där snön ligger året om! När du har tränat klart kan du hämta ny energi i Selma Spas restaurang. De vet att kosten har stor inverkan på ett sunt liv och arbetar medvetet för att maten ska vara nyttig, ekologisk och allra helst gjord på närproducerade råvaror.

På Selma Spa gör man helt enkelt allt för att spabesöket ska bli en sund och upplyftande upplevelse! Boka spalyx och en natt för två på www.greatdays.se!


Spaweekend på Selma Spa i Sunne har tipsats av Andreas Skoog.

Selma Spa huset

Ta hand om kropp och själ. Bild: Selma Spa


Skäm bort din kropp och själ


Att åka på spa
är att skämma bort sig själv och sin kropp maximalt. Att få slappna av ordentligt i en lugn miljö är något många behöver i en stressig vardag och det kan vara riktigt romantiskt att få dela spaupplevelsen med någon man älskar. Att fly vintern, tadalafil stressen på jobbet eller pressen att alltid behöva laga mat, skjutsa barn och städa huset genom att låta kroppen sväva i ett varmt bad är lite som att låta vattnet skölja bort spänningarna. En av det här landets mest kända spaanläggningar är Selma Spa i Sunne i Värmland. Ett stenkast ifrån gården Mårbacka där Selma Lagerlöf växte upp hittar man nu en toppmodern spaanläggning med pooler, restaurang, hotellrum och mycket mer. >>> Boka spalyx för två på www.greatdays.se! <<<

Stort utbud av behandlingar
Behandling på Selma Spa

Koppla av en stund!
Bild: Selma Spa


Det finns ett stort antal
behandlingar att välja på, både traditionella och ner nyskapande. Välj själv vilken typ av behandling du vill ha. En hand eller en fot behandlas lika kungligt som ansiktet och resten av kroppen. En mycket intressant behandling som finns på Selma Spa är den så kallade ”Relaxing Pod”.  Detta är ett litet relaxrum där man inte bara får slappna av med massage, utan enligt sex olika teman anpassas ljuset i podden, dofter fyller rummet och ljud som stämmer med temat skänker lugn eller ger energi. Earth, Ocean och Forest är relaxteman som med musik och naurens ljud och dofter hjälper dig att varva ner och kanske till och med somna. Tanken är att det ska kännas som en gryning i skogen eller som att somna till havets vågskvalp. Light, Future och Ultra Light är ljusterapiteman. Ljuset och musiken ger ny energi och dofterna gör dig pigg nog att möta livet utanför podden igen.


Du som gillar klassisk
spabehandling och förknippar spa med fuktgörande och avslappnande lerinpackningar ska inte behöva åka hem besviken. Selma Spa erbjuder en 110-minutersbehandling med lerinpackning, kurbad och massage. Klassiskt så det förslår! Det finns sex olika massageprogram att välja på, från klassisk massage till hot stone-massage där varma vulkanstenar värmer trötta och stela muskler.

Mens sana in corpore sano – en sund själ i en sund kropp


För att kroppen ska må riktigt bra
behövs inte bara avslappning. Om kroppen är vältränad mår man lättare bra även i själen och det har Selma Spa tagit fasta på. De erbjuder många olika former av träning. Om du inte attraheras av instruktörsledda pass så kan du träna på egen hand i gymmet, ta en löprunda eller varför inte åka längdskidor? Även om det är sommar ute så kan du ta en liten utflykt till skidtunneln i Torsby där snön ligger året om! När du har tränat klart kan du hämta ny energi i Selma Spas restaurang. De vet att kosten har stor inverkan på ett sunt liv och arbetar medvetet för att maten ska vara nyttig, ekologisk och allra helst gjord på närproducerade råvaror.


På Selma Spa gör man helt enkelt
allt för att spabesöket ska bli en sund och upplyftande upplevelse! Boka spalyx och en natt för två på www.greatdays.se!

Spaweekend på Selma Spa i Sunne har tipsats av Andreas Skoog.

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-20 klockan 14:07. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter