Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Vilken operatör passar dig bäst?
Välj mellan Tre och Telenor!


 • ”En ängel som kom i sista sekund för att rädda mig. Det kan bara vara du och jag älskling, det är menat att vara vi. Jag vet det innerst inne och har alltid vetat! Du är allt jag någonsin behöver. Du är mitt allt, Min ängel! //Jag älskar dig, din TanTan”
 •  ”God morgon sötnos! Vaknade nyss upp med en bild av dig på min näthinna… Nu ska jag somna om, älskar dig! //Henrik Karlsson”
 • ”Kärleken har fått ett ansikte och det är du… älskar dig…”
 • ”Tur i kärlek ger otur i spel – det är därför jag inte spelar, för jag har dig… ”
 • ”Jag vet inte hur det kommer att bli, men jag vet att jag älskar dig. Kadim”
 • ”Jag känner himlen ovanför mig, det var ju därifrån du föll ner hit till mig. Ditt leende, dina ögon som lyser upp som ett vit sken. Jag älskar dig. Jag vill ge dig hela världen, men mitt liv vill jag dela med dig & bara dej hjärtat, Jag älskar dej så oerhört mycket Boyfriend <3 Puss & Kram Din Ängel //Denise”
 • ”Mattias han är makalös, men du är för alltid min stora tös”
 • ”Min älskade, jag vill alltid vara där för dig, med dig och vill ge mitt hjärta till dig…  för du är den som jag trivs bäst med…””Du är det bästa som någonsin har hänt mig baby. Hade aldrig kunnat leva utan dig. Du betyder allt. <3”
 • ”Du får miljoner elektriska pulser att fara omkring min mage. Jag vill att det ska fortsätta för alltid”
 • ”Vet inte vad jag ska säga… ända sedan första gången jag såg dig har du funnits i mina tankar! Sov riktigt gott. Undra hur jag ska kunna hålla fokus i morgon.”
 • ”Hej min lille metkrok! Hur e de? Kram från din maggot!”
 • ”Älskling, vad gör du? Sprider kärlek till alla, orkar du kramas i kväll?”
 • ”Look for the rainbow in every storm… you always be someones baby…”
 • ”Mina romantiska sms till dig är enkla – älskar dig av hela mitt hjärta!”
 • ”Kärlek till dig är som choklad som smälter i solen – ett säkert kort!”
 • ”Hej älskling varje gång jag tittar mot stjärnorna ser jag dig då. Varje gång jag rör dig så blir tagen på insidan som gör att hjärtat öppnar sig bara mer o mer, när jag tänker på dig då gråter Jag, din kära Lamin ”
 • ”Godnatt vännen, somnar med dig på näthinnan. Sov gott puss och kram”
 • ”Gud sa att jag inte skulle få allt jag ville ha och han hade rätt, för jag får aldrig dig.”
 • ”Känner fortfarande av den fina doften av dej *luktar på min hand* hihi”
 • ”Jag saknar dig jättemycket, vill vara hos dig jämnt puss puss”
 • ”Så här mycket älskar jag dig. ända härifrån |———————— ————————————————————————————————————-| har inte råd med så många sms de behöver för att alla sträck ska få plats:) ”
 •  ”Det nya året kom med stormande kliv, det är nu dags för förändring i våra liv. Med lycka och harmoni i en härlig melodi. 1000 nyårs kyssar till min prins!”
 • ”En sån här dag är bara för att vara under täcket och mysa med dig, härligt va? Kram!”
 • ”Om du var en blomma och jag var en ko.. skulle jag äta upp dig, för du e så go!”Ovanstående inlägg publicerades 2011-08-30 klockan 17:34. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
 • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter